Pantalonii scurţi, vedetele verii. Mizaţi pe ei pentru un look sexy! GALERIE FOTO

Vreţi, nu vreţi, vă place sau ba, vara aceasta e musai să aveţi în garderobă măcar o pereche de pantaloni scurţi. Dar, aveţi grijă! Acest trend impune şi una pereche picioare impecabile!
  • Publicat:

Vreţi, nu vreţi, vă place sau ba, vara aceasta e musai să aveţi în garderobă măcar o pereche de pantaloni scurţi. Dar, aveţi grijă! Acest trend impune şi una pereche picioare impecabile!

Indiferent de ocazie, pantalonii scurţi fac legea anul acesta. Într-o zi toridă, la plimbare prin parc sau la shopping, alegeţi o pereche din blugi sau dintr-un material uşor, înflorat, şi purtaţi-i cu încălţăminte joasă.

Dacă vorbim însă despre o ieşire mai serioasă, sau seara, la un suc cu prietenii, alegeţi o variantă mai elegantă, dintr-un material preţios. Combinaţi-i cu o pereche de tocuri înalte, în felul acesta şi picioarele vor avea un aspect mai tonifiat.

Iată câteva vedete care vă pot servi drept inspiraţie pentru momentul în care vă hotărâţi să purtaţi pantaloni scurţi.

În funcţie de natura jobului pe care îl aveţi, îi puteţi îmbrăca şi când prestaţi activităţi profesionale. Alegeţi-i însă cu mare atenţie în acest caz, să fie din materiale mai scorţoase, ceva mai lungi şi mai largi decât cei destinaţi timpului liber.

Dacă nu sunteţi chiar subţirică sau aveţi o vârstă care nu vă mai permite să purtaţi ţinute tinereşti, eliminaţi-i din garderobă!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”