Pantalonii înfloraţi, must have de sezon! [GALERIE FOTO]

Chiar dacă temperaturile înalte de afară ne îndeamnă la fuste, rochii vaporoase şi pantaloni scurţi, în anumite momente, pantalonii lungi au şi ei rolul lor. Iar dacă mai sunt şi înfloraţi, atunci sunteţi total în tendinţele momentului!
  • Publicat:

Chiar dacă temperaturile înalte de afară ne îndeamnă la fuste, rochii vaporoase şi pantaloni scurţi, în anumite momente, pantalonii lungi au şi ei rolul lor.

Iar dacă mai sunt şi înfloraţi, atunci sunteţi total în tendinţele momentului!

Una dintre piesele care s-au impus în acest sezon sunt pantalonii cu imprimeu floral.

De marile podiumuri de modă, direct în magazine, în dressinguri celebre şi mai puţin celebre, pantalonii veseli, de vară, conferă un aer tineresc, jucăuş, extrem de feminin şi relaxat.

Fie că sunt skinny jeans, fie că sunt din materiale şi croiuri mai lejere, pantalonii sunt imprimaţi cu flori mici sau mari, colorate sau alb-negru. După cum vedeţi în GALERIA FOTO, ei pot fi combinaţi aproape cu orice, însă la capitolul imprimeuri este de preferat să le evitaţi în sus, topurile ideale fiind uni.

Sfat: nu îi purtaţi cu un top în imprimeu floral pentru că riscaţi un fashion faux pas!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: