Noutăţi pentru îngrijirea pielii în octombrie

  • Publicat:
Noutăţi pentru îngrijirea pielii în octombrie

Zilele petrecute la plajă sau la piscină, nedezlipită de razele fierbinţi ale soarelui, ţi-au încărcat bateriile cu bună dispoziţie şi amintiri frumoase, asta e sigur. Partea mai puţin frumoasă a binemeritatei cure de căldură şi ultraviolete din această vară se vede însă… pe pielea ta, mai ales dacă expunerea la soare nu s-a făcut corect.
Odată cu primele rafale de vânt specifice anotimpului rece, pielea ta se deshidratează şi se irită, pierzându-şi aspectul sănătos şi proaspăt.

Pentru a o ajuta să se regenereze, trebuie să-i aplici o îngrijire specială, iar primul şi cel mai important pas este îmbogăţirea arsenalului de produse de îngrijire cu unele puternic hidratante.

Chiar dacă te asiguri de fiecare dată că nu uiţi să consumi cel puţin doi litri de apă zilnic, pielea ta are nevoie de mult mai multă hidratare pentru a-şi recăpăta prospeţimea naturală.

Kit de toamnă Eucerin pentru îngrijirea pielii deshidratate

Loţiunea de corp AQUAporin Active Rich a fost creată special pentru nevoile pielii normale şi cu tendinţe de uscare. Având la bază ingredientul natural Gluco-Glicerol, care ajută la crearea de noi aquaporine (canale microscopice care controlează transferul apei din şi în afara celulelor), loţiunea AQUAporin ACTIVE Rich îi oferă pielii tale hidratarea de care are nevoie în fiecare zi, indiferent de condiţiile meteorologice, acţionând rapid şi în profunzime, fără a-ţi încărca în exces pielea. (58 lei).

Pentru pielea cu tentă vădită de uscare şi deshidratare, cu tendinţe de descuamare sau înroşire ai Eucerin Complete Repair loţiune intensivă 5% Urea şi Gluco-Glicerol care prin combinaţia sa de Urea, Ceramide-3 şi tehnologia Aquaporin cu Gluco-Glicerol, pătrunde în profunzime şi ameliorează vizibil problemele pielii uscate şi tensionate. Textura sa uşoară şi cremoasă, fără parfum, parabeni sau coloranţi, nu irită pielea, hidratând-o în profunzime şi reducând efectul de descuamare atât de neplăcut. (63 lei).

eucerin

 

Medik8 Soluţie antiriduri de la Medik8

Pretox 20 de la Medik8 este o alternativă “injection-free” la tratamentele cu toxină botulinică.

Aceasta incorporează o doză dublă de argireline, o renumită neuropeptidă ce acţionează diferit faţă de injecţiile musculare relaxante, respectiv diminuează semnele de îmbătrânire existente şi încetineşte formarea de noi riduri.

Se recomandă atât bărbaţilor cât şi femeilor cu vârste cuprinse între 25 şi 40 de ani (preţ 294 lei).
Produsele Medik8 se găsesc nu numai pe www.dermaceuticals.ro, dar şi în farmaciile Sensiblu şi farmacia Stejara.
 

 

IVAPUR HIDRA cremă hidratantă, piele sensibilă, mixtă sau grasă

Este o cremă puternic hidratantă recomandată pentru îngrijirea pieli mixte grase, deshidratate şi fragilizate în urma tratamentelor medicamentoase antiacneice.
Are proprietăţi hidratante, nutritive, anti-inflamatorii şi antibacteriene. (61.94 lei – 40 ml)

IVAPUR MAT cremă matifiantă

Reglează excesul de sebum al pielii mixte şi grase, asigurându-i, în acelaşi timp, o hidratare optimă. Are o formulă non-grasă, este anti-inflamatorie şi antibacteriană, cu efect anti-strălucire de durată. (63.61 lei – 40 ml)

Ivapur conţine Aquaphyline, un inovant reglator al procesului de hidratare naturală a epidermului, ce stimulează sinteza de aquaporine şi sinteza epidermică de acid hialuronic.

Ivatherm

 

A-DERMA

Gama EXOMEGA pentru pielea atopică şi foarte uscată


A-DERMA este singurul brand dermato-cosmetic ce are la bază ca ingredient activ natural din plante extractul de lăstar de Ovazul Rhealba, ce calmează pielea iritată şi fragilă.


Balsamul Exomega conţine extract din lăstar de Ovăz Rhealba cu proprietăţi imunomodulatorii ce reduce inflamaţia, filaxerina care restaurează bariera naturală de protecţie a pielii şi vitamina B3.

Ameliorează gradul de uscare al pielii atopice a copilului, adultului şi calmeaza iritaţiile.
Balsamul este recomandat în cazul unei xeroze atopice severe, în special iarna, când pielea are nevoie de o îngrijire specială. (400 ml – 96 lei)

Uleiul de duş Exomega oferă pielii o igienă delicată, pielea este curăţată şi hidratată. (500 ml – 67 lei)

 

Boots - No 7
Noile produse de îngrijire a tenului de la  Boots – No7  Beautiful Skin

Sensiblu relansează produsele No7 de îngrijire a tenului sub noua denumire „Beautiful Skin”.

Toate produsele No7 sunt hipoalergenice şi testate dermatologic.

Cremele hidratante de zi combină protecţia SPF 15 cu tehnologia UVA de 5*, îmbogăţită cu un amestec unic de multivitamine şi minerale.
Gama de produse pentru ten normal/mixt este îmbogăţită cu un complex de multivitamine şi minerale care hrănesc pielea în profunzime şi o cantitate suplimentară de zinc pentru a ţine sub control secreţia de sebum. Matifiază, echilibrează şi purifică tenul afectat de erupţii acneice sau pori astupaţi.

În plus faţă de complexul de multivitamine şi minerale, gama pentru tenul normal/uscat conţine ulei de măceşe care menţine nivelul optim de hidratare a pielii şi catifelează.
Gama pentru tenul uscat/foarte uscat este îmbogăţită cu un complex natural de ceramide care hrănesc şi calmează suprafaţa pielii, conţine agenţi de hidratare intensivă.

Produsele sunt disponibile în farmaciile Sensiblu selecţionate.

 

Gama anti-rid Ophycée de la Galenic

Linia de produse Ophycée de la Galenic oferă o soluţie anti-rid şi pentru fermitate completă, graţie puterii de reîntinerire a algelor albastre de apă dulce.
Beneficiile concentratului pur de alge albastre au fost descoperite de laboratoarele Galénic ca rezultat al 20 de ani de cercetare. Algele albastre stimulează regenerarea celulelor, reactivează producţia naturală de fibre de susţinere a pielii (colagen şi elastină), le încetineşte deteriorarea şi are proprietăţi antioxidante puternice.

Elixirul tineretii Ophycée cu o textură fluidă este potrivit oricărui tip de ten. (156 lei – 30ml)

Cremă bogat hrănitoare pentru corectarea ridurilor profunde pentru tenul uscat şi sensibil, are o textură fondantă, hidratează, atenuează ridurile şi oferă fermitate pielii. (140 lei – 50ml)

Ophycee, Galenic

 

Nutri Gold Nutri-Gold de la L’Oreal Paris pentru un ten hrănit şi reparat

Cu o asociere unică de ingrediente pentru pielea uscată precum lăptişor de matcă, pro-calcium fortifiant şi uleiuri esenţiale, are o formulă bogată în substanţe nutritive care pătrund în piele şi o hrănesc intens, întărind bariera de protecţie a pielii.

Vârsta recomandată: peste 25 de ani, în variantele cremă de zi şi cremă de noapte (39,99 lei fiecare).

 

Tratament de noapte pentru estomparea petelor Bioclinic de la Oriflame


Cremă concentrată ce reduce pigmentarea la nivel celular şi uniformizează nuanţa tenului.

Conţine complexul Tone Down pe bază de acid dioic pentru albire şi Rumex Occidentalis cu flavonoizi, pentru inhibarea producţiei de melanină şi întinerirea tenului.

Disponibil prin reprezentanţii Oriflame (30 ml, 49,99 lei)

Oriflame

 

Citeşte şi: Wella Awards 2012 – tendinţe în coafură: feminitate, culoare, strălucire

Trucuri şi tendinţe beauty 2012 – 2013, de la Alexandru Abagiu

Noutăţi în farmacii în octombrie

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân