Noutăţi cosmetice la început de iarnă

  • Publicat:
Noutăţi cosmetice la început de iarnă

Chiar dacă zilele însorite au trecut demult, nu trebuie sa uiţi că şi in timpul iernii este important să bei o cantitate suficientă de apă. Iarna pielea se usucă mai repede, deci ai nevoie de creme mai consistente decât de obicei.

Fondul de ten îţi poate proteja tenul iarna, mai ales daca este şi hidratant, sau dacă optezi pentru o formula BB.

Şi evident nu uita de pielea buzelor care este mult mai subţire decât cea a feţei, deci încă de la începutul sezonului rece trebuie hidratată din plin.

Nu este bine să-ţi umezeşti buzele cu saliva, deoarece aceasta fiind acidă le va usca şi mai tare, foloseşte mai bine un balsam de buze sau un gloss hidratant.

Noua gamă Pure & Sensitive de la Dove


Gama cuprinde săpunul-cremă Dove Pure & Sensitive cu ¼ cremă hidratantă, pH neutru şi o formulă hipoalergenică, fără parfum, fără conservanţi, non-comedogenică şi non acnegenică.
Cele doua variante de gel de duş Dove Pure & Sensitive au o formulă hipoalergenică, fără parabeni, ce asigură nivelul optim de hidratare pentru o piele cu aspect sănătos.
Loţiunea hipoalergenică de corp Dove Pure & Sensitive este bogată în nutrienţi, nu are parfum şi ajută la repararea pielii sensibile, cu efecte vizibile chiar din prima zi.  
 

Dove

 

Ivatherm Balsam de buze Ivatherm

Balsamul de buze Ivatherm are o textură-gel, uşor absorbită în piele, şi un parfum revigorant de citrice.
Este recomandat pentru îngrijirea pielii uscate a buzelor, cu crăpături şi scuame, din cauze fiziologice sau de mediu. Hrăneşte, repară şi catifelează buzele.

Untul de Cupuacu este un ingredient onctuos şi aromat obţinut din fructele de Theobroma Grandiflorum, bogat în polifenoli, vitamina B1, B2, B3 şi antioxidanţi. Are proprietăţi deosebite de hidratare, regenerare şi redare a fermităţii pielii.

Untul de Karite hidratează, reface elasticitatea pielii, are acţiune reparatoare şi efect emolient.

Uleiul de Macadamia, bogat în acizi grasi nesaturaţi, hrăneşte şi catifelează pielea exagerat de uscată a buzelor.
Nu conţine parabeni. (35 lei)
 

 

BIOLIV

Descoperă beneficiile măslinului în noua gamă BIOLIV de la Cosmetic Plant


Linia de produse BIOLIV are în componenţă gamele Antiaging, Hydra şi Clear.
Produsele conţin ulei de măsline cu proprietăţi emoliente şi hidratante, şi extractul din frunze de măslin cu efect tonifiant, calmant, antioxidant.

Gama BIOLIV Antiaging foloseşte o tripeptidă, un ingredient de ultimă generaţie, ce stimulează sinteza proprie a şase molecule majore prezente în piele (acid hialuronic, colagen I, III si IV, laminina si fibronectina) şi completează maturizarea şi stabilizarea celulelor epidermei.

Produsele BIOLIV Hydra au o formulă bazată pe hydroviton, un ingredient ce imită factorul natural de hidratare al pielii.
Demchiant & Tonic BIOLIV Clear are o textură de lapte demachiant, care devine loţiune tonică la contactul cu pielea. Produsul curăţă şi tonifică printr-un singur gest.

Gama are produse pentru toate vârstele şi nu conţine parabeni, siliconi sau coloranţi.

BIOLIV ANTIAGING conţine: Crema antirid de zi (35-65 ani, ten normal  si uscat, preţ 22.5 lei), Crema antirid de noapte (35-70 ani, un ten uscat, preţ  22.5 lei) şi Crema contur ochi (30- 65 ani, ten normal si uscat, preţ 19.5 lei).

BIOLIV HYDRA conţine: Crema hidratanta de zi (20-50 ani, ten normal, preţ 21 lei) şi Crema hidratanta nutritiva (20-50 ani, ten uscat, preţ 21 lei).

BIOLIV CLEAR Demachiant&Tonic (20-70 ani, ten normal si uscat, preţ 15 lei)

 

Match Perfetion BB Cream de la Rimmel London

BB Cream este un balsam care reuneşte beneficiile machiajului şi ale produselor de îngrijire. Hrăneşte pielea, o menţine hidratată, diminuează porii şi protejează tenul.

Match Perfection BB Cream de la Rimmel ascunde petele, oferă o acoperire completă, netezeşte pielea, matifiază şi luminează, asigură un SPF 25. (30 lei)

Noul Fond de ten Match Perfection de la Rimmel se pliază pe nuanţa tenului tău datorită
tehnologiei Advanced Smart Tone care imită textura şi nuanţa tenului pentru o acoperire maximă, iar complexul Sapphire Radiance conferă pielii strălucire şi luminozitate.

Este disponibil în 6 nuanţe şi are un factorul de protecţie 18. (39 lei)

Rimmel

 

Golden Iris de la Sabon

Răsfaţă-te pentru corp cu Golden Iris de la Sabon

Exfoliant: sare marină, şase uleiuri parfumate şi particule strălucitoare alcătuiesc magia din exfoliantul cu note de bergamotă, iris, violete şi mandarină. Ediţie limitată de sărbători (500 ml, 93 lei).

Ulei de duş bogat în vitamine, uleiuri hrănitoare şi particule strălucitoare, cu parfum de iris, bergamotă, mandarine şi mosc. Ediţie limitată de sărbători (250 ml, 47 lei).

Loţiune de corp hidratantă, cu aromă de iris, bergamotă, mandarine şi mosc. Ediţie limitată (200 ml, 69 lei).

 

Melvita Buze de miere cu Melvita

Cu dublă acţiune, de balsam şi gloss, luciul de buze Melvita este îmbogăţit cu 3 tipuri de miere, pentru hrănirea, protejarea şi înfrumuseţarea buzelor.

Formula de tip 2 în 1, combină pigmenţii natural perlaţi cu complexul reparator de miere, conferind un efect strălucitor şi catifelat.
56 lei, disponibil în farmaciile Sensiblu selecţionate

5 uleiuri preţioase în uleiul pentru ingrijirea pielii intitulat „Aurul Bio” de la Melvita.

Formula unică, cu 5 uleiuri preţioase, conferă hidratare, reparare şi protecţie pentru faţă, corp şi păr.
Cu un parfum captivant şi sofisticat, uleiul uscat se absoarbe rapid, iar pielea rămâne fină şi mătăsoasă, cu un aspect satinat.
139 lei, disponibil în farmaciile Sensiblu selecţionate

 

Produse antirid de la Medik8

Growth Factor de la Medik8 este un produs EGF – factor de creştere epidermică.

Un compus care se regăseşte şi în mod natural în organism şi are ca scop regenerarea celulară la nivelul pielii, acesta intensificând sinteza de colagen şi elastină.
Growth Factor este un produs pentru toate tipurile de piele (preţ 450 lei).

Pentru o piele ridată şi lipsită de strălucire Medik8 – îţi oferă un mix: Retinol 40 (427,5 lei) şi Hydr8 Body (163 lei).
Acestea pot îmbunătăţi aspectul pielii de pe corp, gât şi mâini.
Le poti gasi pe www.dermaceuticals .ro sau in farmaciile Sensiblu si farmacia Stejara.

Medik8

 

Geroccosen

Gerocossen Natural cu miere

Produsele din gama Natural cu miere, Gerocossen, au acum o formulă îmbunătăţită, fără parabeni, şi un design atractiv. Gama Natural cu miere include produse destinate unui program complet de îngrijire zilnică a oricărui tip de ten.

Lapte demachiant şi loţiune tonică îmbogăţită cu extract de gălbenele.
Creme hidratante pentru tenul normal – mixt şi respectiv pentru tenul uscat, îmbogăţite cu Aloe vera şi ulei de măsline.
Crema antirid de zi, destinată tuturor tipurilor de ten, conţine miere, ulei de măsline, coenzima Q10 şi Crema antirid de noapte pe bază de miere, vitamina A şi coenzima Q10.
Destinată îngrijirii tenului uscat, crema nutritivă are la bază miere, ulei de măsline şi vitamina A.
Crema contra petelor care previne pigmentarea excesivă şi estompează petele existente, sporind luminozitatea pielii.
Crema de ochi antirid şi anticearcăn cu miere, cafeină, iederă şi coenzima Q10.
Pe lângă produsele de îngrijire a tenului, în noua gamă Natural cu miere veţi găsi şi două produse destinate frumuseţii mâinilor: crema de mâini cu miere, glicerină şi avocado – pentru piele uscată – şi crema de mâini cu miere, glicerină şi unt de shea – pentru pielea foarte uscată şi aspră.

 

oja suncoat Suncoat – oja pe bază de apă

Oja pe bază de apă a fost un vis de ani de zile pentru experţii în cosmetică, însă ea a fost inventată acum 5 ani de zile, iar în prezent este şi pe piaţa noastră.

În aceste lacuri de unghii, toluenul şi alte substanţe chimice (acetat de butil şi acetat de etil) sunt înlocuite cu apă. Lacul pe bază de apă Suncoat conţine 70% apă, iar atunci când este aplicat, apa se evaporă ajutând la o uscare rapidă, fara efecte chimice. Aşadar, acest lac de unghii este un produs ecologic, nu usucă unghiile, non-inflamabil.

Pentru culorile Suncoat sunt folosiţi pigmenţi de pământ şi carmin.

Lacurile Suncoat sunt prezente în România în exclusivitate la Rouge Nail Bar, detalii pe www.rougenailbar.ro

Citeşte şi: Redefineşte arta seducţiei

Alexandra Bădoi – Fata de la Meteo şi vremea paltoanelor

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: