Noutăţi cosmetice în septembrie 2016

  • Publicat:

Toamna aceasta începe cu o mulţime de noutăţi cosmetice.
Dacă vrei să-ţi completezi trusa de frumuseţe, vei găsi în magazine noi produse de calitate pentru îngrijirea ta zilnică, de la seruri hrănitoare şi reparatoare pentru piele până la colecţii noi de machiaj sau produse de îngrijire ce dau tonul unei adevărate experienţe senzoriale persoanei care le foloseşte.

Astăzi, multe produse cosmetice nu se mai limitează doar la rolul lor funcţional şi estetic, punând din ce în ce mai mult accentul şi pe trăirea specială pe care o experimentează consumatorul. Să fii învăluită de mirosuri deosebite, unice, să simţi unduirea texturilor catifelate, trăieşti o stare de bine, de relaxare şi desfătare. Deci, de ce să nu te bucuri odată cu îngrijirea necesară şi de un adevărat răsfăţ SPA la tine acasă?

Fie că eşti în căutarea unui anumit produs, sau doar îţi place să fii la curent cu noutăţile din domeniul frumuseţii iată în galeria foto următoare noutăţile cosmetice care nouă ne-au atras atenţia:

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mihaela Arsene
Am intrat in domeniul presei scrise dintr-o intamplare, in 1995, dar pasiunea pentru acest domeniu s-a nascut odata cu prima revista pe care am condus-o, o revista de frumusete. Apoi am lucrat la Avantaje, iar odata cu aparitia internetului m-am dedicat online-ului si dezvoltarii site-urilor. Sanatatea, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân