Noua colecţie vestimentară „esmara by Heidi Klum” în tendinţele acestei toamne

Unul dintre cele mai mari evenimente de fashion din lume, New York Fashion Week, a gazduit, in premiera mondiala, lansarea „esmara by Heidi Klum”.
  • Publicat:
Noua colecţie vestimentară „esmara by Heidi Klum” în tendinţele acestei toamne

Unul dintre cele mai mari evenimente de fashion din lume, New York Fashion Week, a gazduit, in premiera mondiala, lansarea colectiei „esmara by Heidi Klum”, avand tema „Heidi & The City”.

Colectia este dedicata femeilor care vor sa abordeze stilul urban cu o garderoba smart si accesibila. De la jachete bomber, fuste conice, cardigane, o varietate de articole vestimentare si de incaltaminte Leo print, dantele rafinate, topuri delicate si jachete de piele in stil rock, colectia este una extrem de versatila, usor de combinat in orice tip de outfit si urmareste cele mai noi tendinte ale sezonului.

Galerie foto

vezi galeria
15 foto

Inspirata de orasul New York, cea mai cosmopolita metropola a lumii, colectia “esmara by Heidi Klum” va fi disponibila la nivel international, incepand cu 18 septembrie, in peste 10.000 de magazine Lidl din 28 de tari, inclusiv in Romania.
In plus, aceasta colectie va fi disponibila si in pop-up store-ul dedicat, creat special pentru aceasta ocazie. Pop-up store-ul va functiona in Bucuresti, intre 18-24 septembrie exclusiv. Acesta va fi situat in centrul capitalei, la parterul cladirii Magheru One, pe bulevardul General Gheorghe Magheru, Nr. 1.
Pe langa articolele vestimentare, disponibile in marimile 34-44, colectia cuprinde si articole de incaltaminte pentru toate gusturile, cu marimi cuprinse intre 37 si 41.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân