Machiaj pentru faţa triunghiulară – Trucuri de make-up

Voluptoase şi drăguţe, femeile cu forma feţei triunghiulare „ca-de-inimă” se bucură de o frunte micuţă şi îngustă şi de o bărbie lată şi proeminentă. Majoritatea make-up artiştilor consideră că o faţă triunghiulară este „tabloul” perfect pentru a scoate în evidenţă ochii micuţi şi buzele voluptoase.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Machiaj pentru faţa triunghiulară - Trucuri de make-up

Voluptoase şi drăguţe, femeile cu forma feţei triunghiulare „ca-de-inimă” se bucură de o frunte micuţă şi îngustă şi de o bărbie lată şi proeminentă.

Majoritatea make-up artiştilor consideră că o faţă triunghiulară este „tabloul” perfect pentru a scoate în evidenţă ochii micuţi şi buzele voluptoase.

Iată un exemplu de machiaj pentru forma feţei triunghiulare:

Machiajul obrajilor

Nu exagera cu fondul de ten! Este suficientă o textură compactă deschisă la culoare şi puţină pudră matifiantă fină, pentru a obţine un look fresh şi echilibrat.

„Aplică un blush deschis la culoare (roz pastel, de exemplu) de la baza tămplelor până spre colţul gurii, pentru a „trimite” toate privirile spre centrul feţei, mai exact, spre buzele tale frumoase” te sfătuieşte Fiona Stiles, make-up artist.

Machiajul buzelor

„Nu există nimic mai frumos ca un ruj roşu clasic pe o faţă de forma inimii”, spune Molly Stern, make-up artist.  Alege o nuanţă de roşu puternic dacă ai faţa mai deschisă la culoare sau o nuanţă de coral dacă ai tenul mai închis.

Cheia obţinerii unui look perfect este să te asiguri că nuanţa rujului eclipsează orice alt „defect” care te deranjează.

Uită de creionul pentru contur (care va „ascuţi” prea tare forma buzelor) şi alege doar un ruj, pe care îl poţi aplica cu o pensulă pentru a nu risca să depăşeşti marginile.

Machiajul ochilor

Pentru machiajul ochilor aplică nuanţe deschise, pastel sau bej, pe întreaga suprafaţă a pleoaplelor şi nu culori puternice pentru a nu exagera (având în vedere că ai aplicat ruj roşu) şi, bineînţeles, nu uita de mascara!

Genele lungi şi voluminoase nu numai că vor completa perfect contrastul oferit de buzele roşii dar pot, de asemenea, să scoată în evidenţă ochii – de obicei mici – ai formei feţei triunghiulare.

Sursa foto: Pinterest

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân