Machiaj de vară – electrizant şi fresh

Euforia defineşte cel mai bine zilele însorite şi lungi. Nopţile sunt la fel de alerte, căci vara nu dormi, ci străluceşti oriunde te-ai afla. Nuanţele sezonului sunt pentru priviri hipnotizante de felină, iar coafurile lejere şi rebele surprind.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Euforia defineşte cel mai bine zilele însorite şi lungi. Nopţile sunt la fel de alerte, căci vara nu dormi, ci străluceşti oriunde te-ai afla. Nuanţele sezonului sunt pentru priviri hipnotizante de felină, iar coafurile lejere şi rebele surprind.

Vrei să fii pe val, pregătită de atac, agilă şi provocatoare? Ei bine, pentru a nu da greş şi a ţine pasul cu ultimele prezentări de modă sau cu cele mai exclusiviste petreceri tematice, intensifică privirea. Accentul se pune pe ochi şi se folosesc culorile sezonului: galbenul soarelui şi albastrul mării. Buzele obligatoriu în nuanţe fresh, inspirate de senzaţia pe care o încerci când eşti pe plajă, liberă şi lipsită de griji. La fel de fascinant este şi machiajul unde rolurile se inversează – accent pe buze, lăsând ochii naturali.

Rujul închis însă poate fi înlocuit cu uşurinţă cu un roşu corai sau un radiant orchid. Rezultatul? Un look fresh de vară. Pentru un plus de seducţie, pentru că tot e vremea marilor cuceriri, mizează pe un tuş roz. Un astfel de machiaj este în tendinţe şi uşor de purtat vara. Culoarea vedetă fiind însă „radiant orchid”. În anotimpul pasiunilor intense o să mergi întotdeauna la sigur cu un machiaj al ochilor în culori vii, puternice, dispuse pe ochi sub forma liniilor de tuş dacă forma acestora permite acest lucru, susţin experţii în frumuseţe. Atenţie! Machiajul este completat întotdeauna de un fond de ten cu factor mare de protecţie (SPF 30), cu o textură mai uşoară şi foarte hidratantă. Pomeţii îi fardăm în nuanţe de roz iar buzele vor fi hidratate cu un gloss transparent sau colorat. Acest machiaj poate fi purtat atât ziua, la o întâlnire cu prietenele la terasă, cât şi la un party nocturn pe plajă.

Fotograf: Mihai Dăscălescu
Model: Claudia Gavril

Asistenţi foto: Adrian Constantinescu, Răzvan Preda
Realizator: Andreea Chirilă
Make-up artist: Adriana Hăloiu
Hair-stylist: Mihai Cioca
Vestimentaţie: Parlor by Veronica Zaharia
Mulţumim www.porsche.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: