Lenjerie intimă HOT pentru nopţi pline de erotism GALERIE FOTO

Îţi doreşti ca fanteziile tale să prindă contur în dormitor? Inspiră-te din noua colecţie de lenjerie intimă senzuală de la MURMUR, care a lansat recent o nouă linie – MURMUR Roleplay.
  • Publicat:

Îţi doreşti ca fanteziile tale să prindă contur în dormitor?

Inspiră-te din noua colecţie de lenjerie intimă senzuală de la MURMUR, care a lansat recent o nouă linie – MURMUR Roleplay.

Colecţia MURMUR Roleplay reprezintă o linie separată dedicată spaţiului fanteziei.

Odată cu această colecţie, creatoarea, Andreea Bădală, îşi doreşte să ofere o alternativă la cotidian, cu toate momentele lui repetitive şi cu toate constrângerile de zi cu zi.

Colecţia redesenează spaţiul fiecărei persoane care acceptă provocarea, fie că este vorba de casă, de spaţiul de joacă sau de locul în care fiecare se poate exprima şi poate fi cine îşi doreşte.

Astfel, noua colecţie rescrie regulile, oferind o zonă de evadare în care cei care dau curs fanteziei se pot exprima aşa cum nu o pot face mereu. Într-o lume din ce în ce mai pragmatică, MURMUR devine sinonim pentru visare şi fantezie.

Intră în GALERIA FOTO şi vezi ce modele propune designerul Andreea Bădală.

MURMUR Roleplay aduce în prim plan ţinute întregi şi obiecte de pret-a-porter inspirate de fanteziile şi jocurile în cuplu. Ideea acestei colecţii pleacă de la faptul că oricine la un moment dat a vrut să se transpună sau sa vadă rolul unei casnice senzuale, unei servitoare atractive, unei sportive, unei călugariţe sau unei şcolăriţe.

Pentru că fiecare dintre ele are un element care potenţează dorinţa: casnica este submisivă şi dependentă, servitoarea este poate uşor vicleană şi vrea să atragă cu orice preţ, sportiva este independentă, călugariţa reprezintă fructul oprit, iar şcolăriţa este aparent inocentă, colecţia se trasnformă într-o convenţie ludică. 

Ţinutele şi produsele MURMUR Roleplay sunt create din cele mai bune materiale şi cu cea mai mare grijă pentru manoperă, cu detalii şi finisaje specifice atelierelor de creatie. Mătasea, voalurile plisate, dantelele Chantilly şi detaliile de desfacere inedite sunt toate semnături MURMUR.

Fermoare ascunse se pot desface pentru a descoperi bustul, nişe în cusăturile laterale lasă loc mâinilor să atingă pielea prin haină, portjartierele se întrevăd sub transparenţele voalului, fermoarele detaşabile de la spate pot deschide rochiile dintr-o mişcare uşoară. Fiecare costum are surprizele lui ce completează gestica erotică.

Lansarea colecţiei a avut loc într-un cadru inedit. Aceasta fost gândită sub forma unui peep-show în camerele fastuoase din Grand Hotel Continental. Invitaţii au fost directionaţi pe rând din zona de cocktail, la un etaj mai jos unde au putut descoperi colecţia.

În fiecare cameră un personaj îşi desfăşura rolul: casnica, într-un look al anilor ‘50, a fost protagonista unei scene în care încerca să îţi sune soţul, dar eforturile ei rămâneau fără răspus. Călugăriţa citea liniştită din Biblie şi uneori privea pe fereastră. Sportiva se muta de pe un cântar pe altul, se uita în oglindă, stergându-şi fruntea. Scolariţa desena jucăuş şi se trântea în patul ei dezordonat, în timp ce servitoarea aranja frenetic şi călca. Invitaţii au intrat în rolul de voyeuri, care cu ajutorul unei măşti negre, puteau privi peep-show-ul printr-o nişă sub forma găurii de cheie.

Iată şi filmul evenimentului:

Murmur Roleplay from Murmur Clothing on Vimeo.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân