Lecţia de stil: secrete pe care orice femeie TREBUIE să le ştie!

Iată tot ce trebuie să ştii pentru a fi veşnic elegantă, feminină şi plină de stil!
  • Publicat:
Lecţia de stil: secrete pe care orice femeie TREBUIE să le ştie!

Accesoriile sunt, cu siguranţă, cele mai importante în garderoba unei femei bine îmbrăcate. Dar în alegerea accesoriilor se fac şi cele mai multe greşeli. În funcţie de puterea financiară, trebuie să ştii ce să cumperi. Gândeşte-te foarte bine cum le vei asorta, de ce anume ai strictă nevoie şi unde mai trebuie să completezi.

O simplă rochie poate fi purtată în minimum cinci feluri diferite, cu accesoriile potrivite. Atunci când alegi culoarea unei perechi de pantofi, aceasta trebuie să se potrivească cu cel puţin trei ţinute din garderobă. Dacă resursele financiare nu-ţi permit, limitează-te la culori neutre: bej, negru, gri. Acestea sunt uşor de asortat la foarte multe alte combinaţii coloristice.

Iată, deci, tot ce trebuie să ştii pentru a fi veşnic elegantă, feminină şi plină de stil!

Decolteul

Rochiile şi topurile decoltate sunt într-adevăr extrem de feminine, atunci când nu se depăşeşte limita de vulgaritate. Femeilor înalte le sunt recomandate decolteuri mai mici, iar celor mignone, decolteuri mai adânci. Trebuie creat un echilibru şi trebuie respectate proporţiile! Atunci când nu porţi un gardigan sau un pulover (unde decolteul poate fi şi inexistent), este frumos să nu acoperi osul clavicular. În V sau oval, larg sau îngust, decolteul nu trebuie să urce foarte mult.

Costumul

Încă de la începutul secolului trecut, costumul a devenit o ţinută importantă a garderobei unei femei. În ziua de astăzi, este clar că trebuie să-l ai. Cambrat, cu pantaloni sau fustă, din stofă sau in, imprimat sau uni, cu aplicaţii sau simplu, costumul trebuie să existe în dulapul fiecăreia dintre noi. Pentru că ideea de costum este una strict masculină, cel ales de o femeie trebuie să aibă un cu totul alt croi. Costumele se pot purta în toate ocaziile, PÂNĂ SEARA, DAR NU SEARA. Nu este elegant sau feminin să te îmbraci seara în costum. Cu siguranţă, trebuie să alegi o rochie potrivită ocaziei.

Eleganţa

O definiţie în câteva rânduri este imposibilă. Eleganţa nu ţine doar de felul în care te îmbraci, ţine de absolut tot ceea ce înseamnă atitudine, abordare, alegeri. Eleganţa este combinaţia echilibrată între distincţie, naturaleţe şi simplitate.

Feminitatea

Of, cât de departe suntem! Nimic din alura femii de altădată parcă nu a mai rămas! Feminitatea? Cum să reziste ea în fiecare dintre noi? Cum să o aducem înapoi? Un început ar fi să alegem rochiţe în loc de pantaloni, părul lung în loc de părul scurt, filmele retro în locul serialelor siropoase şi delicateţe în gesture.

Geanta

Este un accesoriu foarte important pentru o femeie, dar foarte prost ales de cele mai multe ori. Poţi purta cu încredere un costum de dimineaţa până seara, dar nu poţi face asta şi cu o geantă. Mergi undeva seara, SCHIMBI GEANTA! Genţile de zi pot fi mari, simple, în tăieturi drepte, dar cele de seară trebuie să fie mai mici, din materiale speciale sau cu aplicaţii strălucitoare. În alegerea unei genţi de zi foarte importante sunt tăietura simplă şi pielea de calitate. Calitatea proastă a materialului îşi va spune cuvântul mai curând decât te aştepţi.

Lenjeria

Întotdeauna din cele mai bune materiale! Lenjeria trebuie să fie fină şi pe măsură. Sutienul şi slipul mai mici se văd prin orice haină, oricât de groasă. Este cea mai dizgraţioasă imagine. Bunicile noastre sunt un exemplu, întotdeauna lenjeria pe care o alegeau era scumpă şi de bună calitate. Eleganţa stă în tot şi în special în lucrurile care nu se văd. Nu poţi pune o rochie superbă peste o lenjerie nu tocmai la acelaşi nivel. Lenjeria bine aleasă completează femeia bine îmbrăcată!

Tocurile

Tocul defineşte întreaga apariţie. Tocurile lungesc aparent picioarele, subţiază silueta şi te ajută să mergi drept. Nu trebuie să ai o siluetă perfectă pentru a avea un mers elegant.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân