Învaţă de la vedete cum să fii „pastelată” sezonul acesta

Pentru că soarele înseamnă veselie, iar noi ne răsfăţăm de câteva luni în lumina primăverii, ce-ar fi să mai adăugăm puţină bună-dispoziţie?
  • Publicat:
Învaţă de la vedete cum să fii

Pentru că soarele înseamnă veselie, iar noi ne răsfăţăm de câteva luni în lumina primăverii, ce-ar fi să mai adăugăm puţină bună-dispoziţie? Lăsaţi culorile să explodeze în dulap, dar aveţi grijă să fie suficient de diluate! Pentru că nimic nu este mai frumos sezonul acesta decât culorile pastelate, nuanţele delicate, deloc stridente, toate laolaltă.

Vedetele au început deja să adopte acest stil tineresc. Inspiraţi-vă de la ele dacă nu vă simţiţi stăpâne pe situaţie şi nu vă fie teamă să combinaţi cât mai multe în aceeaşi ţinută.

Culorile pastel nu sunt la fel de greu de combinat precum cele neon, sunt mai blânde şi se potrivesc oricui. Vedeţi mai jos o galerie foto cu vedete îndrăzneţe şi urmaţi exemplul lor. Eliminaţi culorile posace din garderobă şi veţi vedea că starea de spirit va lua o curbă ascendentă!

Foto alăturat: Irina Shayk într-o şedinţă foto petru Bloomingdale

Dedesubt: Zendaya Coleman

Jessica Alba

Nicole Kidman

AnnaLynne McCord

Paris Hilton

Alessandra Ambdrosio

Gwen Stefani

Jennifer Love Hewitt

Citeşte şi: La Cannes se poartă retro: 3 actriţe care au ales coafuri în stilul anilor ’40

Cele mai spectaculoase rochii cu spatele gol

Luna mai este dedicată blugilor!

 

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: