Idei de manichiură pentru un final de an în tendinţe!

De-a lungul anului ai tot încercat clasicul roşu, manichiura french şi burgundiul "vedetă", de Revelion este momentul să faci o schimbare şi să încerci o manichiură mai specială!
  • Publicat:

Sărbătorile de iarnă sunt o perioadă a magiei, a mâncărurilor bune, a întâlnirilor cu prietenii şi familia, a petrecerilor fabuloase şi, mai ales, a celor mai elegante şi sofisticate outfituri!

Dar pentru că vrem să strălucim şi să debordăm de eleganţă din cap până în picioare, mai sunt câteva detalii de care trebuie să ţii cont, cum ar fi make-up-ul, coafura şi… MANICHIURA!

Şi pentru că de-a lungul anului ai tot încercat clasicul roşu, manichiura french şi burgundiul „vedetă”, de Revelion este momentul să faci o schimbare şi să încerci o manichiură mai specială, pe care o poţi realiza chiar şi singură, la tine acasă!

Intră în Galeria FOTO şi alege modelul care te inspiră pentru Revelion!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân