Frumusete si inspiratie in stilul Elena Perseil

Elena Perseil lanseaza colectia de haine primavara -vara la clubul Gaia.
  • Publicat:
Frumusete si inspiratie in stilul Elena Perseil
Frumusete si inspiratie in stilul Elena Perseil

Creatoarea de moda Elena Perseil lanseaza Indian Nights, colectia de haine primavara – vara 2009. Evenimentul va avea loc joi, 13 noiembrie, in club Gaia din Bucuresti.

Broderii manuale, matase, bumbac, imprimeuri si salopete gen anii ’70 reprezinta combinatia perfecta din cadrul colectiei. Creatoarea de moda celebreaza corpul feminin in toata splendoarea lui, amestecand boema cu accente ale anilor ’70.

Colectia se adreseaza femeii mature si senzuale, care se afla in cautarea hainelor deosebite, glamour si cu personalitate. Hainele sunt inspirate de povestea femeii care isi pierde trecutul in India, se regaseste in aceasta lume plina de culoare si bogatie spirituala, se redescopera si incepe o noua calatorie.

Cu aceasta ocazie, Elena Perseil lanseaza si colectia de accesorii, genti din piele cu metal si piele mata cu lac. Creatiile Elenei Perseil sunt vandute in magazine de lux in intreaga lume: Japonia, Arabia Saudita, Dubai, Grecia, Italia si bineinteles Franta.

Revista The ONE este partener media la prezentarea colectiei Indian Nights.

Citeste si Designerul meu iubit
                  Tricotaje
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cat de neinspirat poate fi un cadou?
Cat de neinspirat poate fi un cadou?
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: