Ele sunt fashionistele de la Hollywood!

Fie că este vorba de o rochie extravagantă pe covorul roşu, fie că vorbim de un costum mai îndrăzneţ, câteva dintre staruri sunt, fără îndoială, un model pentru toate femeile din lume!
  • Publicat:

Cele mai elegante celebrităţi de sex feminin de la Hollywood reuşesc în fiecare zi să capteze atenţia criticilor de modă! Fie că este vorba de o rochie extravagantă pe covorul roşu, fie că vorbim de un costum mai îndrăzneţ, câteva dintre staruri sunt, fără îndoială, un model pentru toate femeile din lume!

La cei 42 de ani ai săi, Gwyneth Paltrow este una dintre cele mai passionate de modă vedete de la Hollywood. Actriţă, model şi femeie de afaceri, frumoasa Gwyneth reuşeşte să atragă atenţia de fiecare dată când are o apariţie în public. şi nu, nu mă refer doar la apariţiile sale pe covorul roşu, ci şi la apariţiile sale din viaţa de zi cu zi, care combină simplitatea cu eleganţa şi bunul gust.

Nici Natalie Portman nu trece neobservată. Frumoasa actriţă şi producătoare are 34 de ani şi a avut dintotdeauna apariţii fără cusur. Preferă stilul clasic, simplu, dar îi plac şi rochiile îndrăzneţe, pline de eleganţă.

Are 46 de ani, dar ştie cum să rămână tânără! Unul dintre atuurile ei? Simţul estetic, dragostea de frumos! Vorbesc despre Jennifer Aniston care de-a lungul anilor şi-a format un stil fashion propriu, elegant şi cu un bun gust de apreciat. Evită rochiile extravagante, dar adoră combinaţiile vestimentare cu pantaloni şi, mai nou, salopetele!

Despre Victoria Beckham nu este nevoie să vă spun prea multe, căci este cunoscută în întreaga lume pentru talentul său în ceea ce priveşte moda. Fashion designer, model şi artistă, Victoria Beckham a avut numeroase apariţii pe coperta celor mai importante reviste de modă, cum ar fi Vogue. |n ultimii ani, diva a devenit o forţă în industria modei, creaţiile sale fiind cunoscute pentru simplitatea şi, în acelaşi timp, eleganţa şi folosirea inspirată a culorilor.

Charlize Theron are 40 de ani şi este cu adevărat una dintre preferatele criticilor de modă. Model şi actriţă, Charlize poate să fie un model pentru femeile din întreaga lume în ceea ce priveşte stilul vestimentar, căci este combinaţia perfectă între o business woman şi o femeie elegantă, apariţiile sale din viaţa de zi cu zi fiind cu adevărat perfecte. Cu toate acestea, frumoasa actriţă adoră şi rochiile fastuoase şi atrage mereu atenţia atunci când păşeşte pe covorul roşu.

Întotdeauna impecabilă, Olivia Palermo pare să fie mereu la săptămâna modei! Are un stil clasic, dar extrem de creativ din punct de vedere estetic şi chiar şi atunci când are apariţii mai îndrăzneţe, frumoasa Olivia reuşeşte să nu iasă din limitele eleganţei şi bunului gust.

Emma Watson este o tânără cu foarte multe realizări. La doar 25 de ani ai săi, Emma este deja cunoscută în întreaga lume pentru cariera sa impresionantă. La fel de impresionant este şi stilul său vestimentar, care nu este tocmai obişnuit pentru vârsta sa. Actriţa preferă costumele formale, rochiile elegante şi combinaţiile perfecte. Nu e de mirare că a primit recent titulatura de “cea mai remarcabilă femeie din lume”!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân