De Valentine’s Day se poartă tocuri! GALERIE FOTO

Tocurile au puterea de a transforma o femeie în ochii unui bărbat, după cum relevă ultimele studii. Se pare că bărbaţii observă mult mai uşor o femeie care poartă pantofi cu toc, decât dacă ar purta orice altceva.
  • Publicat:

A intrat şi, deşi zumzetul camerei părea de nepătruns, în momentul în care a păşit, sunetul tocurilor ei, mersul de felină şi parfumul seducător, a îngheţat tot.

Toate privirile s-au întors, toţi au amuţit şi chiar şi muzica din fundal părea ştearsă.

Părea ca o himeră, dar era de fapt genul acela de femeie despre care se scriau romane şi cântece, era o adevărată femme fatale!

Tocurile au puterea de a transforma o femeie în ochii unui bărbat, după cum relevă ultimele studii. Se pare că bărbaţii observă mult mai uşor o femeie care poartă pantofi cu toc, decât dacă ar purta orice altceva.

Conform unui studiu realizat în Franţa, bărbaţii sunt mult mai atraşi, mai buni şi mai grijulii cu femeile care poartă tocuri. Ai spune că dacă tot te chinui purtând tocuri, măcar să fii observată. Dar, nu tocurile sunt cele observate. Se pare că poziţia corpului, faptul că eşti mai înaltă şi modul în care mergi te transformă într-un magnet de priviri.

Bărbaţii percep femeile ca fiind mai sexy când poartă tocuri de peste 5 cm, spune studiul.

Intră în Galeria FOTO şi vei găsi o gamă variată de pantofi stiletto, botine şi cizme cu toc, cu un design chic, care poate transforma orice ţinută într-una feminină şi seducătoare. De Valentine’s Day se va vorbi despre tine, pentru că tu vei fi femme fatale!

Recomandări vestimentare:

Optează pentru pantofii stiletto pentru orice ţinută elegantă, fie că e vorba de o rochie vaporoasă sau mulată, de o fustă clos sau creion, de pantaloni slim fit sau drepţi. Stiletto este un pantof extrem de versatil şi complimentează orice picior

Pentru un look mai chic, alege pumps! Iar culoarea zilei e roşu. Alege în rest o ţinută într-o culoare nude sau neutră şi transformă din pantofi piesa de rezistenţă a lookului.

Botinele sunt ideale pentru un look mai lejer, cu jeans sau pantaloni de piele.

Cizmele înalte pot fi o alegere interesantă dacă le completezi cu o rochie dreaptă şi scurtă sau cu o fusta vaporoasă.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: