Cum te îmbraci la mare de 1 Mai?! GALERIE FOTO

Clubber, hipster, trend-setter sau vamaiot, iată ce ar trebui să alegi!
  • Publicat:
1 mai înseamnă vacanţă la mare, evadare din oraş cu prietenii, peripeţii pe autostradă şi evident petreceri pe plajă!
 
Fie că alegi Mamaia sau Vama Veche, există câteva item-uri vestimentare pe care este obligatoriu să le iei cu ţine în bagaj pentru a arăta şi a te simţi bine, mereu gata de party!
 
Clubber, hipster, trend-setter sau vamaiot, iată ce ar trebui să alegi! 
 
Uni ori cu imprimeu, în combinaţia clasică de alb-negru sau în culori psihedelice, hainele din bumbac sunt plăcute la purtare, lejere şi confortabile. Alege tricouri, maiouri sau cămăşi, pe care le poţi purta cu skinny jeans, pantaloni harem, bermude sau cu fuste skater. Sunt perfecte, indiferent dacă mergi la party-urile cu muzică electronică din Mamaia sau la terasele cu stuf din Vama Veche.
La mare, de 1 mai, bate vântul, aşa că nu uita să îţi iei în bagaj un hanorac. Fie că optezi pentru varianta groasă din bumbac sau modelul subţire şi rezistent la vânt, din fâş, acesta este un obiect vestimentar must-have. În plus, nu uita că ziua la mare este foarte cald, iar noaptea foarte rece, aşa că optează pentru ţinute din item-uri vestimentare stratificate, pe care le poţi pune pe ţine sau pe care le poţi da jos, pe măsură ce temperaturile se modifică.  
 
Accesoriile sunt indispensabile: şapca o poţi purta clasic sau cu cozorocul în spate, ochelarii de soare, şosetele colorate, rucsacul încăpător sunt obiecte vestimentare practice şi de efect! Costumul de baie, îl poţi lua cu ţine, dar probabil nu va fi suficicient de cald pentru a face plajă, în schimb poţi opta pentru topuri cropuite sau maiouri găurite şi pantaloni scurţi care îţi vor permite să te bronzezi.
 
Obligatoriu trebuie să porţi pantofi comozi. Pe nisip pantofii cu toc nu au ce să caute, aşa că alege “shoesi” Vans! Ai la dispoziţie zeci de variante super-colorate, cu imprimeuri funky-fresh (florale, army, grafice) care vor reprezenta o pată de culoare. În plus, poţi dansa până la epuizare fără să te plângi că te dor picioarele! Inspiră-te din stilul vedetelor care merg la festivalul Coachella şi fă combinaţii vestimentare inedite prin care te vei remarca în mulţimea de petrecăreţi!
Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Spring beauty trends cu Ana Morodan
Spring beauty trends cu Ana Morodan
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân