Cum sa-ti gasesti cea mai sexy pereche de blugi

Alege denimul stretch. Nu numai ca este mai confortabil, dar e si mult mai iertator cu defectele pe care vrei sa le ascunzi.
  • Publicat:
Cum sa-ti gasesti cea mai sexy pereche de blugi
Cum sa-ti gasesti cea mai sexy pereche de blugi

Blugii sunt un articol vestimentar pe care poti paria ca il gasesti in dulapul fiecarei femei. Cele mai multe dintre noi au, de fapt, chiar mai multe perechi. Unii din denim deschis, altii din denim inchis, prespalati, skinny, clasici sau evazati.

Sa recunoastem, totusi, nu purtam blugi doar ca sa avem ceva de pus pe noi. Ii purtam pentru ca vrem sa ne punem in valoare, pentru ca vrem sa aratam atragatoare.

Astfel, gasirea unor blugi care sa iti scoata in evidenta partile pozitive si sa le ascunda pe cele negative poate fi o sarcina descurajatoare. Unele dintre noi nu au nici macar o idee de unde ar trebui sa inceapa.

Inainte sa pleci la cumparaturi insa, trebuie sa stii in primul rand ce tip de silueta ai. Nu e o sarcina usoara, mai ales ca cele mai multe dintre noi suntem o combinatie intre doua sau mai multe tipare.

Daca pur si simplu nu reusesti sa-ti dai seama in ce model te incadrezi, aplica aceste sfaturi generale:

1. Alege denimul stretch. Nu numai ca este mai confortabil, dar e si mult mai iertator cu defectele pe care vrei sa le ascunzi.

2. Nu iti lua niciodata o pereche de blugi prea voluminosi, prea umflati.

3. Ai sanse foarte mici sa faci o greseala daca optezi pentru modelul de blugi standard, cu cinci buzunare.

4. Majoritatea femeilor pot purta blugi evazati, pentru ca le fac sa arate mai inalte si mai slabe.

5. Daca ai de ales intre o pereche de blugi confortabili si unii putin mai largi, alege-i pe cei confortabili. Denimul se largeste pe masura ce este purtat.

6. Putine femei pot purta blugi skinny sau conici deoarece pentru acestia ai nevoie un corp perfect.

7. Nu cumpara blugi prea lungi sau prea scurti. Lungimea perfecta este cu 1-2 centimetri mai scurti decat tocul pantofilor.

8. Denimul de culoare inchisa face corpul sa para mai slab, in timp ce denimnul deschis la culoare poate da senzatia ca ai cateva kilograme in plus.

9. Ai grija ca buzunarele de la spate sa iti avantajeze posteriorul, sa nu dea impresia ca ai unul de dimensiuni mult mai mari.

10. Chiar daca un model anume se afla in tendinte, nu inseamna ca va arata bine si pe corpul tau.

11. Nu te baza pe marime, poate diferi de la o firma la alta, fii atenta doar daca ti se potrivesc.

12. Daca preferi blugii prespalati, asigura-te ca “petele” nu te dezavantajeaza.

13. Chiar daca ai marca ta preferata de blugi, incearca si altele. S-ar putea sa ai suprize placute.

O data ce ai inteles ce taietura si ce model de blugi ti se potriveste cel mai bine, ingusteaza alegerile pana ii nimeresti pe cei care se potrivesc si stilului tau personal. Pentru a iesi in evidenta prin blugii pe care ii porti, acestia trebuie sa se asorteze cu felului tau de a fi.

Tu ce criterii aplici cand iti alegi o pereche de blugi?

Citeste si 6 trucuri de stil care te fac sa arati mai slaba
Levis iPod Jeans

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: