Cum să arăţi bine în blugi dacă eşti mai plinuţă

Avem pentru tine 6 sfaturi care, odată puse în practică, te vor ajuta să arăţi grozav în blugii pe care ţi-i doreşti!
  • Publicat:
Cum să arăţi bine în blugi dacă eşti mai plinuţă

Să îţi găseşti o pereche de blugi pe măsura ta este o corvoadă la care cu greu te încumeţi, dar să îţi şi placă felul în care se aşază pe tine deja ţi se pare o misiune imposibilă?

Nu e cazul să te deprimi ori să te „scufunzi” în nişte blugi cu triplu X în faţa unui L, resemnându-te cu ideea că nu vei putea purta niciodată jeanşii skinny la care priveşti cu jind în vitrină!

Avem pentru tine 6 sfaturi care, odată puse în practică, te vor ajuta să arăţi grozav în blugii pe care ţi-i doreşti!

Alege mărimea potrivită

Femeile sunt frumoase indiferent de culoarea pielii sau de greutatea pe care o au. Însă alegerea măsurilor nepotrivite la haine poate fi o greşeală care le taxează la capitolul aspect. Iar acest lucru este valabil în special în cazul blugilor: nu cumpăra mărimi mici şi nu te forţa să intri în ei!

Eticheta cu mărimea este ascunsă privirilor curioase, însă colăceii care se revarsă nu. Aşadar, cumpără-ţi blugi pe măsura ta, în care să te simţi, în primul rând, confortabil!

Alege modele de blugi cu talie înaltă

Din fericire, jeanşii cu talie foarte joasă au ieşit de mult din tendinţe. Prin urmare, dacă avem şolduri mai voluminoase şi burtică pufoasă, putem alege liniştite modele de jeanşi cu talie înaltă, fără grija că aceştia sunt demodaţi.

Astfel de croieli avantajează în special siluetele rubensiene, accentuând cele mai frumoase detalii ale corpului şi ascunzându-le pe cele de care te simţi complexată.

Mergi pe varianta culorilor închise

Blugii clasici de culoare albastru închis sunt ideali pentru femeile care doresc să subţieze vizual coapsele, şoldurile şi posteriorul. Evită blugii în mai multe nuanţe, mai ales pe cei deschişi la culoare, sau pe cei cu multe accesorii (ţinte, nasturi, buzunare, tăieturi etc.).

Pe lângă faptul că sunt eleganţi şi denotă seriozitate, astfel de blugi se vor plia perfect pe orice combinaţie vestimentară, deoarece permit alăturarea oricăror bluze, fără să strice armonia cromatică a outfitului.

Fii creativă

Nu spune nimeni să porţi doar blugi simpli, fără pic de sare şi piper. Joacă-te cu texturile şi foloseşte-te de minunata tehnică a layeringului!

Poartă tricouri, bluze, pulovere şi jachete mai lungi, care acoperă coapsele şi îţi echilibrează proporţiile sluetei. Nu te teme să porţi accesorii, cum ar fi curele, cordoane sau eşarfe! 

Pune accentul pe talie

Nu degeaba este considerată silueta tip clepsidră una dintre cele mai feminine şi atractive! Pentru a căpăta o astfel de formă, nu-ţi „maltrata” talia acoperind-o cu bluze largi sau, dimpotrivă, încorsetând-o până nu mai poţi respira. Cea mai bună soluţie pentru a-ţi scoate în evidenţă talia este să foloseşti centurile sau curelele delicate.

Acestea delimitează şi proporţionează frumos partea superioară a corpului. Dacă preferi mai degrabă genul sport, alege tricouri şi pulovere care au cusături întărite chiar sub sâni. 

Şi încălţămintea contează

Dacă vei purta o pereche de jeanşi skinny, cu siguranţă vei avea nevoie de încălţări care să lungească vizual picioarele. Balerinii şi ghetele cu talpă plată sunt nerecomandate, la fel şi cizmele masculine, cu toc gros sau înalte, care încarcă vizual ţinuta.

Alege încălţăminte în culori neutre sau care să se potrivească jeanşilor şi evită-l pe cele masive, cu multe aplicaţii, curele şi zorzoane.

Sursă foto: girlwithcurves

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: