Cizmele peste genunchi, din nou la modă! GALERIE FOTO

Purtate în tonuri conservatoare de gri, negru sau bej, ori, din contră, în culori stridente de turcoaz, roz sau verde neon, cizmele over-the-knee revin în atenţia fashionistelor veritabile.
  • Publicat:

Sezonul rece e în plin iar tendinţele pentru toamna/iarna anului 2014 par să favorizeze celebrele cizme peste genunchi. Vezi articolul „Cizmele peste genunchi: sexy si rele toamna aceasta„)

Purtate în tonuri conservatoare de gri, negru sau bej, ori, din contră, în culori stridente de turcoaz, roz  sau verde neon, cizmele over-knee revin în atenţia fashionistelor veritabile.

Combinate cu o rochie scurtă, cu mâneci lungi, cu o fustă cloche sau cu o pereche de colanţi şi o cămaşă, plus un palton lejer, sigur vor atrage privirile curioşilor!

Designeri celebri precum Christian Loubutin, Luis Vuitoon, Gucci, Stella McCartney sau Chloe au accentuat reluarea acestei tendinţe în colecţiile lor recente.

Iată ce modele de cizme aleg vedetele să poarte şi ce combinaţii vestimentare cred ele că se potrivesc acestui accesoriu în tendinţe.

Reguli de purtare a cizmelor peste genunchi

Regula numărul 1: evită să combini cizmele peste genunchi cu rochii sau fuste foarte scurte sau prea mulate, vei avea un look vulgar.
Dacă vrei neapărat să ai şi tu minimum o pereche de cizme over-knee, trebuie să ştii că nu ţi se vor potrivi dacă ai o siluetă plinuţă sau dacă eşti mică de înălţime (sub 1,60 m) pentru că astfel de accesorii vor accentua kilogramele în plus.

Chiar dacă eşti înaltă, alege să porţi modele de cizme peste genunchi cu toc, pentru a păstra proporţiile. Cele joase nu ţi se vor potrivi.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân