Cei mai ciudaţi pantofi din lume – Galerie FOTO

Ce Stiletto, ce balerini, ce platforme? Designerii au alte planuri pentru doamnele îndrăzneţe, care vor să iasă în evidenţă cu orice preţ.
  • Publicat:

Imaginaţia designerilor nu mai are limite într-o lume pe repede înainte, în care totul a fost deja inventat. Ce Stiletto, ce balerini, ce platforme?

Designerii au alte planuri pentru doamnele îndrăzneţe, care vor să iasă în evidenţă cu orice preţ.

Mai exact, între 800 şi 3.000 de euro costă creaţiile venite parcă din altă lume, unele ciudate, altele amuzante, unele incomode, dar care atrag fără echivoc privirile celor din jur.

Pentru curioşi, iată o galerie FOTO cu 25 cei mai bizari pantofi din lume.

Pantofii aparţin designerilor Kobi Levi şi Sebastian Errazuriz şi reproduc imagini cu diferite animale, păsări sau obiecte, care vor stârni, cu siguranţă, zâmbete sau dezgust pe faţa voastră.

Lady Gaga (cine, altcineva?) se numără printre vedetele care au ales creaţiile acestor designeri futurişti în videoclipul Born This Way.

Tu ai purta aşa ceva?

Sursa Foto. boredpanda.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: