Ce spune manichiura ta preferată despre tine

Se pare că atunci când alegi din multitudinea de culori de la salon nu faci doar o alegere de stil, ci transmiţi şi ceva despre personalitatea ta.
  • Publicat:

Se pare că atunci când alegi din multitudinea de culori de la salon nu faci doar o alegere de stil, ci transmiţi şi ceva despre personalitatea ta. De fapt, preferinţa faţă de o anumită culoase spune mai multe lucruri despre tine decât îţi imaginezi. Fie că o aplici pentru că ţi se pare că arată bine sau că se potriveşte cu majoritatea garderobei tale, culoarea manichiurii tale oferă câteva indicii despre personalitatea ta.

Celebra manichiurista Michelle Saunders, specialist Essie, a explicat ce spune fiecare alegere despre tine!

Intră în GALERIA FOTO pentru a vedea ce dezvălui despre tine culorile spre care înclini atunci când îţi faci manichiura!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Constandache
Alexandra Constandache este redactor “Ce se întâmplă, doctore?”. Pasionată de tot ceea ce înseamnă sănătate, frumuseţe, psihologie şi terapii alternative, Alexandra Constandache a găsit în cadrul echipei “Ce se întâmplă, doctore?” cadrul perfect pentru a explora subiecte interesante ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: