Ce coafuri de mireasă se poartă în 2017

În anul 2017 viitoarele mirese au de ales între coafurile lejere ori uşor stilizate şi cele elaborate şi extravagante. Celebrul hairstylist Cristi Pascu identifică cinci trenduri de urmat pentru viitoarele mirese.
  • Publicat:
Ce coafuri de mireasă se poartă în 2017

În anul 2017 viitoarele mirese au de ales între coafurile lejere ori uşor stilizate şi cele elaborate şi extravagante.

Celebrul hairstylist Cristi Pascu identifică cinci trenduri de urmat pentru viitoarele mirese.

Iată care sunt coafurile de mireasă la modă în 2017!

Coafuri pentru mirese: ce se poartă în 2017

1. Coafurile naturale

„În cazul mireselor, coafurile lejere şi naturale vor fi mereu la modă. În anul 2017, accentul cade mai mult ca niciodată pe naturaleţe. Recomand părul coafat lejer, poate puţin şuviţat, prins într-o agrafă sau lăsat să cadă pe umeri. Astfel de coafuri lejere se recomandă persoanelor care nu vor să epateze sau să exagereze în ziua nunţii”, declară Cristi Pascu.

2. Împletiturile romantice şi ruseşti

Unele mirese preferă genul de coafuri romantice, întâlnit în filme precum „Lords of the Rings” sau în serialul „Game of Thrones”. În anul 2017, aceste împletituri sunt lejere şi se fac foarte uşor. Este suficient să-ţi ondulezi părul pentru ca apoi să-ţi împleteşti două codiţe simple.

„Se mai poate prinde părul într-o coadă, pe care ulterior o putem lărgi uşor pentru a da impresia de messy hair. Atunci când vorbim despre împletituri nu le putem scoate din discuţie pe cele ruseşti. Acestea sunt căutate de câteva sezoane bune şi rămân în topul preferinţelor”, continuă Cristi Pascu.

3. Cutele glam

Se poartă coafurile retro pentru mirese, inspirate din epoca de aur a Hollywoodului.

„Dacă vrei să adopţi pentru ziua nunţii un look inspirat de Judy Garland, Marlene Dietrich sau Joan Crawford o poţi face şi nu vei da greş”, mai spune Cristi Pascu.

4. Extensii şi coafuri cu volum

Persoanele care au un fir de păr fin vor apela la extensii pentru coafura de mireasă. Se mizează astfel pe o coafură cu bucle şi mult volum.

5. Coafuri nonconformiste

Miresele rebele vor avea grijă să se observe acest lucru şi prin coafura pe care o vor afişa la altar. Se poartă părul tapat exagerat şi cu foarte mult volum, aşa cum vedem la modele de pe catwalkurile de modă.

„Există şi mirese care vor tunsori scurte şi geometrice, chiar băieţoase, iar altele care recurg la culori trăznite precum verde crud, roz sau mov pentru a ieşi în evidenţă”, concluzionează Cristi Pascu.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: