Cadou original pentru Ziua Îndrăgostiţilor: eşarfă pentru EA asortată cu batistă de buzunar pentru EL

Ziua Îndrăgostiţilor şi Dragobetele se apropie cu paşi repezi şi, în fiecare zi, el încearcă, mai subtil sau mai stângaci, să afle ce ţi-ai dori, ce ţi-ar putea oferi pentru a dovedi că te iubeşte. Ce-ar fi însă ca anul acesta să-l ajuţi puţin şi să îi propui să vă cumpăraţi un cadou de cuplu:.
  • Publicat:

Ziua Îndrăgostiţilor şi Dragobetele se apropie cu paşi repezi şi, în fiecare zi, el încearcă, mai subtil sau mai stângaci, să afle ce ţi-ai dori, ce ţi-ar putea oferi pentru a dovedi că te iubeşte.

Ce-ar fi însă ca anul acesta să-l ajuţi puţin şi să îi propui să vă cumpăraţi un cadou de cuplu: matching scarves, o eşarfă delicată pentru tine şi o batistă de buzunar, asortată pentru el.

Setul Matching Scarves by Magnolia Scarves este un cadou inedit, unic dar şi util, fiind accesoriul perfect pentru cina elegantă de Ziua Îndrăgostiţilor. Realizate 100% din mătase naturală, eşarfele şi batistele de buzunar M Scarves sunt imprimate cu design-uri unice, generate digital într-o varietate de combinaţii grafice şi tonuri specifice.

Acestea pot fi personalizate – în funcţie de preferinţele voastre – cu anumite simboluri, culori care vă reamintesc de momente speciale, în acelaşi timp complimentându-vă stilul vestimentar, fie că este vorba de ţinute de zi sau de ţinute pentru ocazii speciale.  

Eşarfele sunt disponibile în următoarele dimensiuni: 70x70cm sau 100x100cm, iar batistele de buzunar pentru el sunt disponibile la 35x35cm. Mai mult decât atât, la cerere, seturile Matching Scarves by Magnolia Scarves pot fi personalizate cu monogramele voastre din elemente subtile Swarovski.

Atât eşarfa cât şi batista de buznar sunt împachetate elegant şi vin însoţite de un card cu codul unic al designului cu care sunt personalizate, dovada că vă oferiţi un cadou 100% unic.  

Pentru mai multe modele, accesează pagina de Facebook Magnolia Scarves sau vizitează showroom-ul Magnolia Scarves & Accessories: Strada Dobrota, nr 12, piaţa Floreasca.

Brandul Magnolia Scarves & Accessories a fost creat în decembrie 2012 de Mădălina Stan, inginer de profesie, dar o pasionată iremediabil de stil şi de frumos. Din 2014, brandul se bucură de susţinerea şi creativitatea arhitectului şi artistului digital Andrei Ivănescu care, de altfel, semnează şi noua colecţie de eşarfe unice, imprimate digital, Snowflakes.

Portofoliul Magnolia Scarves & Accessories include eşarfe şi batiste de sacou pentru bărbaţi, din mătase naturalăşi imprimate cu design-uri unice generate digital, dar şi accesorii pentru mirese, realizate manual, din broderii fine, elemente Swarovski şi flori de mătase. Totodată, Magnolia Scarves& Accessories creează accesorii delicate pentru copii, în special pentru fetiţe.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: