Blugi la modă, preferaţi de vedete!

Denimul e iar la putere în noul sezon primăvară-vară 2014! Şi cine altcineva ne poate convinge să alegem jeanşii comozi dacă nu vedetele?!
  • Publicat:

Denimul e iar la putere în noul sezon primăvară-vară 2014! Şi cine altcineva ne poate convinge să alegem jeanşii comozi dacă nu vedetele?!

Blugii au fost, sunt şi vor fi piesa vestimentară preferată de multe persoane, indiferent că sunt sau nu interesate de tendinţele în fashion. 

Iar dacă în trecut jeanşii erau doar pentru fanii stilului streetsyle, astăzi se poartă oriunde, zilnic, fie că vorbim de job, o întâlnire de afaceri sau o ieşire în club cu prietenii. Denimul este cunoscut pentru comoditate şi se ajustează în funcţie de stil şi tendinţe, ceea ce îl face ideal pentru diferite ocazii.

Un lucru e cert: blugii nu se vor demoda niciodată şi nu lipsesc din garderoba nimănui!

Intră în galeria FOTO şi vezi ce modele de blugi preferă vedetele.

Să vedem care sunt cele mai recente tendinţe din denim pentru primăvară-vară 2014:

  • Boyfriend Jeans

Acest tip de blugi sunt foarte confortabili pentru uzura zilnică şi se potrivesc cu aproape toate mărimile. Acest model are un picior drept, care, spre deosebire de blugii skinny, se potrivesc perfect pe orice picior, oferind un look casual ce ar putea fi purtaţi cu pantofi sport sau tocuri înalte. 

  • Jacheta clasică 

Este potrivită pentru primăvară pentru că ne protejează de vânt şi ne oferă căldură. În plus, poate fi combinată cu stiluri diferite, în funcţie de modelul ales.

  • Salopeta denim

Salopeta este o tendinţă de top pentru primăvară / vară 2014. Alege un model cu picioare largi pentru o plimbare în parc sau cu bustieră şi combină cu tocuri sau platforme pentru seară.

  • Rochiţa denim

Rochiţele din denim cu sau fără bretele, scurte sau midi, cu nasturi sau fără, sunt un must pentru acest sezon. Nu numai pentru că sunt extrem de confortabile, dar oferă şi un amestec ideal de casual cu feminitate. Nu îţi fie teamă să investeşti într-o astfel de piesă, se va purta şi anul viitor!

  • Pantalonii trei sferturi denim

Trebuie neapărat să fie cât mai rupţi şi mai decoloraţi, fiind ideali pentru ţinute casual, punk-chic, în tendinţele rebele ale acestui sezon.

  • Cămaşa din denim

Cămaşa denim are uşoare accente masculine, conferind personalitate persoanei care o poartă. O poţi asorta cu fuste feminine, în materiale vaporoase şi croieli originale.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân