Bijuterii de… vedetă! Coliere preferate de celebrităţi GALERIE FOTO

Piesa de rezistenţă a anului? COLIERUL! Dive precum Rihanna, Halle Berry sau Heidi Klum au început deja să îl poarte şi arată senzaţional!
  • Publicat:

Piesa de rezistenţă a anului? COLIERUL!

Nuanţele de burdgundy, rujul fuchsia, hainele cu franjuri, paltoanele funky şi pălăriile over-size au fost doar câteva dintre „must-have-urile” anului care a trecut. 

Şi pentru că ele nu pot să piardă timpul când vine vorba de modă, vedetele de la Hollywood s-au grăbit să lanseze un nou trend, sau mai bine spus, „re-trend”! Colierele masive şi strălucitoare şi-au făcut loc la gâturile vedetelor şi par să fie noua modă în materie de accesorii!

Dive precum Rihanna, Halle Berry sau Heidi Klum au început deja să le poarte şi arată senzaţional!

Intră în Galeria FOTO ca să vezi cum poartă vedetele acest accesoriu şi inspiră-te şi tu!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: