Alexandra Bădoi – Fata de la Meteo şi vremea paltoanelor

Când prezintă Vremea la Antena 1 cu siguranţă vremea devine mai frumoasă. Alexandra este o fată cu picioarele (interminabile) pe pământ, prietenoasă, caldă, sinceră. Fostul model, ne-a vorbit despre preferinţele sale vestimentare.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Alexandra Bădoi - Fata de la Meteo şi vremea paltoanelor

Când prezintă Vremea la Antena 1 cu siguranţă vremea devine mai frumoasă. Alexandra este o fată cu picioarele (interminabile) pe pământ, prietenoasă, caldă, sinceră. Fostul model, ne-a vorbit despre preferinţele sale vestimentare.

CSÎD: Ce piese conţine predominant garderoba ta?
Alexandra Bădoi: Îmi place foarte mult să port rochiţe, am multe tricotate (creaţiile mamei mele), dar şi rochii elegante sau casual, jeanşi şi tricouri sport.

CSÎD: Ce culori îţi plac?
A.B.:
Iubesc roşul. Aproape la fel de mult îmi plac albastrul şi verdele. Totuşi, primăvara şi vara îmi place să mă îmbrac şi în culori pastelate, pentru a fi în ton cu vremea.

CSÎD: Când ai investit pentru prima oară într-o piesă vestimentară?
A.B.:
Aveam 17 ani, eram model în Roma şi m-am îndrăgostit de o gentuţă Moschino. Pentru că avusesem prezentări pentru ei, am obţinut o reducere substanţială şi am investit aproximativ 300 de euro. O sumă mare pentru veniturile mele de atunci.

CSÎD: Când ai început să spargi gheaţa din punct de vedere vestimentar?
A.B.:
În perioada în care am început liceul, eram foarte slabă şi înaltă, aşa că îmi găseam foarte greu hainele potrivite. Pentru că nu îmi permiteam să merg la croitoreasă şi să-mi fac haine la comandă, trebuia să mă îmbrac cum puteam. Părinţii mei au făcut eforturi financiare mari pentru ca eu să pot învăţa la cel mai bun liceu din Târgu-Jiu şi nici nu îndrăzneam să le cer bani pentru haine moderne şi scumpe, aşa cum aveau multe dintre colegele mele.

Sora mea mă încuraja şi îmi spunea că sunt ca un topmodel şi, pe când abia împlinisem 16 ani, ea a insistat să merg la o preselecţie a unei agenţii mari de fotomodele din Oltenia. Am învăţat cum să merg pe tocuri, să am grijă ce mănânc şi să ştiu să port o haină. Am avut prezentări de modă atât în ţară, cât şi în Italia, am avut apariţii în reviste şi dintr-o dată am început să am mai multă încredere în mine.

CSÎD: Ce nu ai purta niciodată?
A.B.:
Niciodată nu spun niciodată. Deşi nu-mi plac hainele foarte încărcate, paietele şi culorile adunate fără niciun gust, nu se ştie în ce rol, în ce situaţie aş putea fi şi atunci poate trebuie să port şi aşa ceva. Dacă nu mi se potriveşte, trebuie să fac să mi se potrivească. Cu ac şi aţă, cu o curea, cu o eşarfă sau pur şi simplu, cu o anumită atitudine.

CSÎD: Cum arată un top 5 al regulilor vestimentare de la care nu te abaţi niciodată?
A.B.:
Le-aş spune mai degrabă reguli de bun simţ! Nu contează brandul, contează calitatea, materialul şi croiala. Oricât eşti de înaltă, o pereche de pantofi cu toc aduce un plus de eleganţă şi de feminitate.

O curea, o broşă sau o eşarfă pot transforma orice haină într-o ţinută deosebită. Hainele în nuanţe deschise pun câteva kilograme în plus, cele în nuanţe închise par că subţiază. Oglinda trebuie să fie cea mai bună şi cea mai sinceră prietenă. Nu-ţi place ce-ţi arată, schimbă-te!

Fotografii: Adi Stoicoviciu
Stilist: Mădălina Drăgoi
Make-up artist: Nicoleta Dumitru
Hair stilist: Mihai Cioca, fht.ro

Citeşte şi: Preview al colecţiei Maison Martin Margiela pentru H&M

Te-ai plictisit de vechii blugi? Vezi ce poţi face cu ei pentru a fi mereu în tendinţe!

Colecţia de toamnă – iarnă 2012 La Femme

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Noutăţi cosmetice în decembrie
Noutăţi cosmetice în decembrie
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân