Albul în modă, o variantă clasică şi de nelipsit din garderobă

Indiferent de trenduri, albul rămâne o variantă clasică şi de nelipsit din garderoba noastră. Chiar dacă nu sunt mereu cel mai uşor de purtat, piesele albe sunt ideale pentru ţinute de stradă.
  • Publicat:
Albul în modă, o variantă clasică şi de nelipsit din garderobă

Despre alb se spune că ne ajută să ne păstrăm corpul protejat de razele soarelui, deoarece respinge tot spectrul de lumină. Pe lângă utilitate, este foarte uşor de combinat. Fiind o culoare neutră, albul funcţionează asociat într-o multime de variante.
          
Indiferent de trenduri, albul rămâne o variantă clasică şi de nelipsit din garderoba noastră. Chiar dacă nu sunt mereu cel mai uşor de purtat, piesele albe sunt ideale pentru ţinute de stradă.

         
O ţinută all white poate fi mai greu de purtat şi de controlat, însă te poţi simţi mai sigură pe tine apelând la o singură piesă albă. Un tricou, o cămaşă, o pereche de pantaloni, o fustă sau o rochie sunt piese pe care le poţi integra cu uşurinţă şi naturaleţe. Iar la nevoie cămaşa albă este cea care îţi va salva ţinuta, în orice situaţie. Cu mici detalii, inserţii sau broderii, cămaşa albă poate fi purtată atât la blugi, la o fustă midi, teneşi sau stiletto.

Stiliştii La Femme îţi recomandă să mergi pe ideea de contrast alb – negru, navy alb – albastru, dar şi pe variante cromatice mai domoale. Mixează albul cu nuanţe de crem sau optează pentru alb cu alb dar în texturi diferite. Nu uita să accesorizezi! Cercei, brăţări sau coliere, accesoriile nu trebuie să lipsească din ţinuta ta!

Galerie foto

vezi galeria
8 foto

La Femme România, unul dintre cele mai cunoscute branduri româneşti din modă, a inaugurat recent cel de al zecelea magazin din reţeaua naţională în centrul comercial Sun Plaza din Bucureşti.

„Odată cu deschiderea noului magazin, vrem sa întărim promisiunea pe care am făcut-o clientelor noastre:  să le oferim mereu piese vestimentare cât mai inovatoare şi cât mai în trend. Pentru 2018, ne propunem să identificăm opţiuni de outfituri personalizate şi individualizate, care să le facă să se simtă cu adevărat chic&trendy. În magazinele noastre, ele vor găsi mereu tot ce e mai nou pe piaţă atât în materie de culori, cât şi de materiale. Pentru această primăvară, La Femme România îşi doreşte să fie mai aproape de clienta sa şi să îi ofere consiliere adaptată stilului său vestimentar, ţinând cont de cerinţele şi dorinţele ei”, spune Magda Trandafirescu, Director General La Femme România.

Imprimeurile florale sau detaliile romantice, alături de croielile clasice sunt doar câteva dintre trendurile cheie ale noii colecţii de primăvară.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân