Adrian Perjovschi: Ce coafuri se poartă de Crăciun şi Revelion!

Adrian Perjovschi, unul dintre cei mai cunoscuţi hairstylisti din România şi specialist în transformări radicale de look recomandă pentru seară de Crăciun o coafură glam natural şi pentru coafură de Revelion o coafură avangardistă
  • Publicat:
Adrian Perjovschi: Ce coafuri se poartă de Crăciun şi Revelion!
Adrian Perjovschi, unul dintre cei mai cunoscuţi hairstylisti din România şi specialist în transformări radicale de look recomandă pentru seară de Crăciun o coafură glam natural şi pentru coafură de Revelion o coafură avangardistă. 
 
„Coafurile pentru Crăciun trebuie să fie cât mai naturale şi lejere şi bineînţeles adaptate persoanei, dar şi locaţiei. Aşa că, indiferent dacă primim oaspeţi sau suntem oaspeţii cuiva, seară de Crăciun o petrecem acasă. Însă această nu înseamnă că nu trebuie să arătăm bine. După ce termină cu pregătirile pentru masă de Crăciun, fiecare femeie trebuie să se ocupe şi de ea, aşa încât să fie strălucitoare, pregătită de sărbătoare”, spune Adrian Perjovschi.
 
Hair stylistul recomandă aşadar pentru ziua de Crăciun o coafură cu volum, cu onduleuri uşoare şi strălucitoare. „De evitat părul foarte coafat şi finisat. Nu trebuie nici să-l tapăm prea mult. Glam natural este secretul unei coafuri perfecte pentru Crăciunul de anul acesta”, recomandă Adrian Perjovschi.
 
 
 
 
 
Pentru petrecerea de Revelion, hairstylist-ul Adrian Perjovschi propune „ceva mai avangardist, mai îndrăzneţ şi mai cool”, aceasta şi pentru că ţinuta aleasă de obicei pentru seară dintre ani este mai extravagantă, de gală. 
 
“Pentru petrecerea de Anul Nou putem alege părul prins, în stil “ponytail”, sau “up style”, se pot folosi împletiturile, dar şi accesorii de par dintre cele mai variate. În funcţie de personalitatea fiecărei femei, care trebuie reflectată şi prin coafură, sunt recomandate extensiile, mesele, bentiţele sau diverse bijuterii pentru par”, spune Adrian Perjovschi
La capitolul “Aşa nu!”, hair stylistul de la Jovsky Studio recomandă să se evite folosirea sclipiciului în păr chiar şi cu această ocazie, părul prea tapat şi, în general, “coafurile prea înţepenite”.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: