Actriţa Doiniţa Oancea, diva gotică

Doiniţa Oancea a fost transformată într-o divă gotică: la provocarea hairsylist-ului Adrian Perjovschi, actriţa a adoptat un look nou, dark, plin de tatuaje.
  • Publicat:

Doiniţa Oancea a fost transformată într-o divă gotică: la provocarea hairsylist-ului Adrian Perjovschi, actriţa a adoptat un look nou, dark, plin de tatuaje.

“Încă de pe la 16 ani mi-am dorit tatuaje. Până la 31 de ani, nu am avut curajul necesar şi poate nici n-am găsit momentul potrivit să îmi fac unul. De atunci şi până acum, am două tatuaje simbolice, finuţe, pe mâini. Apoi mi-am dorit o şedinţă foto cu „acea Doiniţă” pe care mi-o imaginam eu, o Doiniţă liberă şi neconstrânsă de societate, de job sau familie. Iar Adrian Perjovschi mi-a schimbat complet look-ul, am incercat şi un super breton, Mădălina Petcu l-a completat cu un make-up mai dark spre gotic, Carmen a fost cea care mi-a conturat pe braţe, gât şi piept povestea Doiniţei pe care o ţin ascunsă, iar The Storyalist a realizat fotografii extraordinare”, povesteşte Doiniţa Oancea, care a purtat la şedinţa foto rochii din cea mai recentă colecţie care îi poartă numele. 

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi, specialist în transformări radicale de look, descrie paşii acestei noi provocări: “Am folosit un tratament pentru hidratare şi strălucire pentru a îndrepta părul cât mai uşor şi perfect. Ea de obicei îl poartă ondulat natural şi am vrut să obţinem acel par întins perfect ca după placă. Am ales să-i tund bretonul pentru că îi încadrează foarte bine faţa şi se potriveşte de minune cu acest look”.

Doiniţa este foarte încântată de rezultat şi de colaborarea cu Adrian Perjovschi, pe care îl cunoaşte de aproape 10 ani şi cu care a lucrat pentru mai multe proiecte tv: “Mă admir non-stop de atunci în oglindă şi simt că această nouă Doiniţă chiar era ascunsă undeva înăuntrul meu şi sunt foarte fericită că am putut cu ajutorul unor profesionişti să o scot la lumină măcar pentru o vreme. :)”
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: