5 paşi esenţiali în crearea garderobei perfecte

Pentru a crea o garderobă perfectă, ea trebuie să fie mai întâi funcţională, iar pentru asta, trebuie să ştii care sunt exigenţele tale reale. Aura Anghel, consultant în imagine, ne spune care sunt cei 5 paşi fundamentali în crearea garderobei perfecte.
  • Publicat:
5 paşi esenţiali în crearea garderobei perfecte

Pentru a crea o garderobă perfectă, ea trebuie să fie mai întâi funcţională, iar pentru asta, trebuie să ştii care sunt exigenţele tale reale. De aceea, avem nevoie de o strategie sau o metodă.

Trebuie să ne concentrăm în general pe stilul de viaţă pe care îl avem, mai precis pe: viaţa profesională, viaţa socială, viaţa sportivă, timpul liber sau evenimentele speciale.

Înainte de a vă spune care sunt paşii de urmat, haideţi să facem o mică analiză a dulapului dumneavoastră.

Trebuie să fiţi cât mai sinceri în a da răspunsurile corecte. Aveţi…..

  • Haine degradate?  – tivuri desfăcute, gulere tocite, decolorate, căptuşeli rupte, pătate;
  • Haine demodate? – tot ceea ce este excesiv de lung, strâmt sau larg nu va reveni la modă niciodată;
  • Măsuri greşite? – dacă strâng prea tare sau sunt cu cel puţin 2 măsuri mai mari, este timpul să renunţăm la ele;
  • Erori de shopping? – de multe ori, achiziţionăm haine compulsiv, ori pentru că sunt „solduri”, ori pentru că suntem triste (de câte ori nu se întâmplă?) şi cu siguranţă nu au ce căuta în garderoba noastră.

Cum putem avea o garderobă perfectă

Aura Anghel, consultant în imagine şi fondator Luxury Academy, ne spune care sunt cei 5 paşi fundamentali în crearea garderobei perfecte.

1. DEFINIŢIE  – găseşte-ţi stilul propriu! Asta te va ajuta în achiziţionarea şi/sau reordonarea corectă, simplă şi rapidă a hainelor. Apelează la un consultant de imagine!

2. FUNCŢIONALITATE – pentru a fi funcţională, garderoba ta trebuie să conţină toate hainele în număr proporţional cu activităţile tale zilnice (dacă 70% din timp îl petreci în office, 70% din garderoba ta e office).

3. CONFORT – aminteşte-ţi că trebuie să te aşezi, alergi, dansezi etc., iar hainele nu trebuie să strângă, înţepe, tragă, cadă. Confortul nu este negociabil!

4. VERSATILITATE – investeşte în articole vestimentare cheie, ele trebuie să fie de cea mai bună calitate! Atenţie la croială, material, culoare, model.

5. EVOLUŢIE – chiar dacă stilul tău poate fi definit stabil şi coerent, nu va fi niciodată static. Inspiră-te din noile tendinţe şi adaptează-le stilului tău.

„A avea un stil propriu nu înseamnă a avea o garderobă perfectă, înseamnă a avea o mentalitate şi atitudine corespunzătoare. Stilul influenţează în tot ceea ce zici, faci, îmbraci în fiecare zi.

Deci, să începem să schimbăm modul de a fi, înainte de a crea garderoba perfectă.

Găsirea unui stil propriu te va ajuta să ai mai multă încredere în tine, atât pe plan personal, cât şi profesional. A avea încredere în sine înseamnă frumuseţe şi putere”, conchide specialistul.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: