Supermodelele de altă dată: cum se menţin azi în formă?

Nu mai au 20 de ani, nu mai sunt pe culmile succesului, unele nu mai fac prezentari de moda. Cum crezi ca arata acum fostele glorii ale podiumurilor internationale de haut couture? Perfect!
  • Publicat:
Supermodelele de altă dată: cum se menţin azi în formă?

Nu mai au 20 de ani, nu mai sunt pe culmile succesului, unele nu mai fac prezentări de modă. Cum crezi că arată acum fostele glorii ale podiumurilor internaţionale de haut couture? Perfect!

Angie Everhart, sport la 6 dimineaţa

Angie Everhart povesteşte ori de câte ori are ocazia despre viaţa sa de top model. “Fotografia de modă nu are nici o legătură cu realitatea. Tot ce contează este să ai un corp foarte bine lucrat. În rest, faţa ţi-o pot modifica oricum”, spunea ea. “În trecut, noi trebuia să avem muşchii pur şi simplu perfecţi şi chiar lucram serios”, continuă ea. Angie se trezea în fiecare dimineaţă la ora 6 şi îşi începea seturile de exerciţii care erau destinate tuturor grupelor de muşchi. “Uneori, mai stăteam la petreceri până dimineaţa, dar la 6 eram în picioare şi lucram la aparate”, povesteşte ea. Şi în prezent menţine această rutină.

Cindy Crawford despre sport, creme şi sex

Cindy Crawford a împlinit anul acesta 45 de ani. Viaţa ei s-a schimbat la începutul anilor ’90 când, pentru o reclamă Pepsi, n-a făcut decât să zâmbească şi imediat a devenit una dintre cele mai cunoscute figuri din SUA. “Acum mă simt un fel de outsider. Când eu eram pe podiumuri, era normal să porţi mărimea 6, acum vorbim despre mărimea 2 sau 0”, povesteşte ea. “Asta înseamnă să rabzi de foame.” Cindy face în prezent sport de 4 ori pe săptămână şi e fanul cremelor anticelulită. “Pe lângă cosmetice şi orele de sport, am o viaţă sexuală activă. Asta mă ţine cu adevărat în formă”, spune superba Cindy.


Elle Macpherson aleargă după copii

A fost supranumită “The Body”, iar în prezent, la aproape 50 de ani, arată tot perfect. Are doi copii şi îşi începe ziua în forţă – aleargă
10 kilometri înainte de ora 7. “Singurul secret pe care îl am şi care mă menţine tânără e apa. Beau apă în continuu. În rest, viaţa mea e pur şi simplu simplă. Ori de câte ori a devenit complicată, am avut grijă
s-o simplific la maximum. În felul acesta, am simţit confort în fiecare zi”, povesteşte ea cu zâmbetul pe buze.

Linda iubeşte bicicleta

Linda Evangelista şi-a făcut debutul în 1990 şi, după ce a urcat pe scenele din New York şi Paris, a dat un interviu-bombă pentru Vogue unde spunea că nu se dă jos din pat fără 10.000 de dolari. După o carieră de excepţie, a devenit mămică şi s-a retras din lumina reflectoarelor. Am revăzut-o pe coperta Vogue în 2006. Arăta senzaţional. “Normal că nu mănânc junk food, normal că fac sport. Prefer să merg cu bicicleta cât pot de mult, şi când merg la cumpărături şi când îmi duc copilul la şcoală. Şi am aceeaşi greutate ca acum 20 de ani”, declară una dintre frumoasele de top ale lumii.

Naomi, la fel ca acum 20 de ani

Naomi Campbell e singura neliniştită dintre modelele de generaţie veche. E aproape tot timpul împreună cu miliardarul ei de origine rusă şi încă participă la parade de modă. Ca şi acum 20 de ani, nu face absolut nimic pentru un trup perfect. “Beau în continuare sucuri, fumez şi mănânc ce îmi trece prin cap. Nu mă hidratez în permanenţă, nu stau la sala de sport şi nu merg la spa. M-aş plictisi îngrozitor.”

Claudia Schiffer mănâncă meniuri pentru juniori

Anul trecut, când a împlinit 40 de ani, a devenit pentru a treia oară mamă. “Provin dintr-o familie cu 5 copii şi mi-am dorit întotdeauna să am mulţi copii la rândul meu. Ce fac să mă menţin în formă? Merg la sala de sport, merg cu bicicleta şi am grijiă să mănânc cum trebuie. Mai ales de când gătesc pentru copii, dieta mea a devenit plictisitor de corectă. Am acest regim alimentar de aproape 10 ani”, îşi descrie ea stilul de viaţă.

Tyra Banks, multe diete

A trecut prin numeroase cure de slăbire în care a făcut foamea. “Am câştigat milioane de dolari datorită corpului meu, deci nu e o mare problemă să mă înfometez şi să îmi recapăt formele perfecte. Dacă mă simt rău în corpul meu, nu mai mănânc”. Tyra a început să se îngraşe după ce n-a mai avut contracte full time. “Mâncam prăjituri toată ziua,” povestea ea. “Din fericire, mi-am revenit cu o dietă drastică şi cu sport. Alerg cât pot de mult ca să pot dormi cu adevărat bine”, spune Tyra.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân