Stralucire dintr-o singura miscare

Jessica Vartoughian lanseaza pe piata lacul de unghii Brilliance.
  • Publicat:
Stralucire dintr-o singura miscare
Stralucire dintr-o singura miscare

O manichiura care atinge perfectiunea trebuie sa fie stralucitoare si plina de splendoare. Din pacate, majoritatea manichiurilor isi pierd aspectul dupa doar cateva zile. Pentru a pastra frumusetea unei „manichiuri noi” mai mult timp „Jessica Vartoughian” – experta internationala in domeniul unghiilor naturale a creat  –  Brilliance.

„Brilliance” este un amestec unic bazat pe un sistem de captare al razelor UV care reflecta lumina si asigura o stralucire de durata unghiilor. Acest produs este necesar oricarei femei care isi doreste sa aiba o manichiura impecabila. De asemenea, lacul de unghii Brilliance protejeaza impotriva factorilor externi care duc la ruperea si ingalbenirea unghiilor.

Iar ceea ce il face cu totul special este faptul ca la un interval de 3-4 zile, culoarea lacului de pe unghii poate fi reimprospatata prin aplicarea unui strat de Brilliance, astfel manichiura si pedichiura vor rezista mai mult de 2 saptamani.

Pret recomandat: 38 RON
 

Citeste si Descopera manichiura in tendintele toamnei
                  Must Have

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân