Sezonul produselor anticelulită a început

Toate femeile îşi doresc să arate cât mai bine şi să fie cât mai frumoase, iar pielea este cea mai importantă parte a corpului.
  • Publicat:
Sezonul produselor anticelulită a început

Toate femeile îşi doresc să arate cât mai bine şi să fie cât mai frumoase, iar pielea este cea mai importantă parte a corpului.

Elasticitatea şi fermitatea pielii scad insă odată cu trecerea anilor, iar pentru a ne păstra tonusul pielii trebuie să luăm în calcul mai mulţi factori: alimentaţia echilibrată, asigurarea unui nivel de hidratare optim, sportul şi desigur folosirea unor produse cosmetice puternic hidratante, care susţin fermitatea pielii, având o formulă creată special pentru acest lucru.

Celulita estetică este urmarea acumulării de grăsime sub piele, lucru care cel mai des se întamplă la nivelul coapselor, soldurilor şi feselor, dar poate apărea şi pe sâni sau abdomen. Ea apare la majoritatea femeilor, dar variază în severitate, poate fi in formă superficială sau profundă, localizată sau difuză. Cel mai des apariţia celulitei este descrisă ca fiind „pielea cu aspect de coajă de portocală”, dar în cazurile grave aspectul poate fi mult mai inestetic.

Ca metode de reducere a celulitei, de îmbunătăţire a aspectului pielii se recomandă o dietă sănătoasă plus sport şi masaje anticelulitice cu geluri sau creme special concepute în acest sens. În ultimii ani au apărut şi o serie de terapii corporale cu efecte anticelulită disponibile în centrele de înfrumuseţare.

Acasă cel mai la îndemână ne rămân produsele cosmetice anticelulită, iar multe dintre ele se bazează astăzi pe ingrediente şi extracte din plante cu proprietăţi deosebite şi pot ajuta la creşterea fermităţii pielii, la reducerea celulitei, sau pentru o piele mai catifelată.

Gama Cellufight de la Elmiplant

Cellufight conţine mai multe ingrediente anticelulitice naturale şi nu conţin parabeni. Având de 2 ori mai multa cafeină decât cafeaua sau ceaiul, Guarana activează metabolismul şi drenează toxinele din ţesuturi. Algele Marine acţionează asupra depozitelor de grăsime, reducând aspectul de „coaja de portocală”, în timp ce Piperul Negru are efect termic, ce stimulează micro-circulaţia.

Crema exfoliantă de duş Cellufight elimină celulele moarte şi îmbunătăţeşte circulaţia sangvina, pregătind pielea pentru masajul anticelulitic. Sâmburii de Măsline măcinaţi oferă o exfoliere naturală ce ajută pielea sa fie mai luminoasă şi fina. (13 lei – 250ml)

Crema pentru masaj anticelulitic este concepută pentru masajul corporal, având efectul fierbinte specific cremelor profesionale folosite în cabinetele de cosmetică. Reduce aspectul de „coajă de portocală”, ajutând la creşterea fermităţii pielii şi stimularea micro-circulaţiei. (20 lei – 250ml)

Gelul pentru drenaj se recomandă a fi aplicat prin masaj ajutând la eliminarea toxinelor şi reducerea excesului de apă. (19 lei – 250ml)

elmiplant anticelulita

 

anticelulita Nivea Q10

Un corp frumos cu Nivea Q10 plus

Gelul-cremă anticelulitic NIVEA Q10 plus are o textură uşoară, conţine Q10, L-Carnitina – care stimulează conversia acizilor graşi în energie – şi extract de lotus – care reduce  formarea de noi celule grase. Acesta tonifică pielea şi reduce apariţia celulitei chiar şi fără masaj suplimentar, având o textură plăcută şi absorbindu-se rapid. (27 lei – 200 ml)

 Serul anticelulitic NIVEA Q10 plus are o cantitate de zece ori mai concentrată de L-Carnitina şi Q10 (în comparaţie cu gelul-cremă anticelulitic) pentru a îmbunătăţi fermitatea pielii şi a reduce apariţia celulitei. (27 lei)

NOUL ulei de corp pentru fermitate Q10 plus combină coenzima Q10 şi uleiul de avocado – într-un ulei de corp inovativ. Este ideal pentru masaj şi are efect de hrănire, conferă pielii fermitate şi îi îmbunătăţeşte elasticitatea, se absoarbe rapid in piele. (22 lei – 200 ml)

 

Resveratrox Forte anti-celulită de la Ivatherm

Noua formulă anticelulitică are triplă acţiune: slăbeşte, drenează şi tonifică. Resveratrox Forte reduce grosimea stratului adipos prin stimularea lipolizei (degradarea grăsimilor). Are efect antirecidivă prin reducerea lipogenezei (formarea de lipide), cu împiedicarea formării de noi depozite adipoase şi permanentizarea rezultatului.

Resveratrolul activează lipoliza prin înhibarea fosfodiesterazelor, transformând grăsimile din adipocite în acizi graşi şi glicerol, molecule mici care se elimină uşor. Resveratrolul s-a dovedit a fi de 30 de ori mai activ decât cafeina (testat in vitro);
Centella Asiatica stimulează sinteza colagenului şi a glicozaminoglicanilor cu efect reparator important, îmbunătăţind fermitatea pielii. Normalizează ţesutul conjunctiv perivascular determinând sporirea tonusului şi elasticităţii vasculare.
Apa termala de Herculane atenuează iritaţiile şi catifelează pielea prin proprietăţiile ei calmante şi antiiritante. (95.42 lei – 150 ml)

Ivatherm Resveratrox forte - anticelulitic

 

Dove firming

Gama Dove Firming

Agenţii de hidratare şi fermitate se combină în loţiunea de corp Dove Firming pentru a îmbunătăţii elasticitatea corpului, iar tu te vei putea bucura de o piele frumoasă şi fermă pe tot corpul. Se aplică pe piele masând delicat.

Dove Firming Decollete Cream Serum a fost creată special pentru o piele mai netedă şi catifelată a gâtului şi decolteului, două zone foarte sensibile.

Gel-cremă intensiv Dove Firming pentru piele mai fermă pe coapse, fese şi şolduri
Are un nivel al agenţilor de hidratare şi fermitate cu 50% mai mare decât loţiunea de corp şi îmbunătăţeşte elasticitatea pielii în zonele problemă (coapse, fese, şolduri) reducând aspectul de coajă de portocală, acolo unde îţi doreşti mai mult. Aplică zilnic pe piele şi masează cu mişcări circulare până pătrunde în piele. (13 lei – 200 ml)

 

Cellu Free Pre Peeling anticelulitic pentru corp de la Pharmaceris C

Este un produs recomandat pentru curăţarea zilnică a pielii. Ajută la diminuarea celulitei şi netezeşte pielea.
Asigură o îngrijire delicată a pielii şi îndepărtează stratul de celule moarte ale epidermului. Masajul cu ajutorul particulelor exfoliante stimulează microcirculaţia pielii şi accelerează procesele metabolice (arderea grăsimilor, eliminarea toxinelor).

Se aplică o cantitate mică de peeling pe pielea umedă si se masează până face spumă,  apoi se clăteşte abundent. După uscarea pielii se recomandă şi aplicarea unui gel-cremă anticelulitic. (72 lei – 225 ml)

crema anticelulita Pharmaceris C

 

Anew Avon

Tratament anticelulitic cu efect de lifting din gama Anew Clinical

Efect de lifting şi celulită redusă datorită acestui gel tratament de la Avon.

Gelul cu Complexul Pro-Lifting este îmbogăţit cu PVP, un polimer cu efect de supleţe, şi
cu arginină, care stimulează producerea elastinei.

Crema LasserDisolve distruge depozitele de celule grase netezind textura pielii.

Se aplică pe zonele predispuse la apariţia celulite. (45 lei – 150 ml)

 

Gama Gerovital BodySlim de la Farmec

Cremă termică modelantă pentru slăbit este o cremă specială pentru masajul de slăbit. Masajul anticelulitic ajută la eliminarea celulitei, tonifică musculatura corpului şi stimulează microcirculaţia. (20 lei – 200 ml)

Cryo – gel modelant pentru slăbit este bogat în principii active naturale care luptă împotriva efectelor celulitei şi asigură remodelarea corporală. (20 lei – 200 ml)

Crema modelanta pentru abdomen plat este un produs conceput special pentru a acţiona asupra depunerilor de grăsime de pe abdomen.
(20 lei – 200 ml)

GEROVITAL ANTICELULITA

 

perfect body oriflame

Gel pentru tonifierea braţelor Perfect Body de la Oriflame

Un gel cu efect de tonifiere susţinută a braţelor; conţine complexul Fat Fighting care combate acumularea grăsimilor şi lăsarea pielii de pe zona superioară a braţelor.

Se aplică prin masaj timp de două minute, pentru o absorbţie maximă. Pentru rezultate optime, se aplică produsul dimineaţa şi seara. (50 lei – 100  ml)

Citeste si: De ce trebuie evitată deshidratarea sau Topul alimentelor care te ajută să învingi celulita

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân