Scapa de celulita si piele flasca fara durere!

In momentul in care se va descoperi secretul "tineretii fara batranete", va avea loc o mega revolutie. Pana atunci, trebuie sa ne bucuram de procedeele, terapiile, cosmeticele si aparatele de sport performante. Iata insa o super solutie nedureroasa pentru inlaturarea celulitei.
  • Publicat:
Scapa de celulita si piele flasca fara durere!
Scapa de celulita si piele flasca fara durere!

In momentul in care se va descoperi secretul „tineretii fara batranete”, va avea loc o mega revolutie. Pana atunci, trebuie sa ne bucuram de procedeele, terapiile, cosmeticele si aparatele de sport performante. Iata insa o super solutie nedureroasa pentru inlaturarea celulitei.

De curand, a fost adus si in Romania aparatul laser cu radiofrecventa Alma Accent. Acest aparat ne poate ajuta sa indepartam urmele imbatranirii, tesutul adipos in exces si sa corectam problemele pielii. Vestile bune sunt ca aceste interventii nu sunt chirurgicale si nu sunt dureroase. Nu trebuie sa ne schimbam programul zilnic din cauza lor deoarece dureaza circa 20 de minute, iar rezultatele incep deja sa se vada dupa primele 3 sedinte.

Am aflat mai multe amanunte despre aceste proceduri-minune chiar de la reputatul medic dermatolog Mihaela Leventer de la Clinica Dermastyle din Bucuresti. „In procesul de imbatranire, pielea isi pierde din elasticitate si incepe sa se lase. Nu este suficient sa indepartam adipozitatea din anumite zone, este foarte important sa putem reduce si pielea care atarna. In urma observarii reactiilor tesutului cutanat viu la incalzire si refrigerare controlate, s-a demonstrat ca fibrele elastice ale pielii pot fi remodelate cu ajutorul undelor de radiofrecventa. Reactia tesuturilor tratate prin aceasta metoda este de strangere, similara unui corset. Aparatul de radiofrecventa este primul echipament care reuseste sa produca o contractie a fibrelor de colagen, astfel incat pielea se poate mula pe continut ca un corset pe trup“, ne-a explicat dr. Leventer.

Cum functioneaza?
Alma Accent are doua sisteme de lucru, unipolar si bipolar care, in functie de capul de lucru folosit, incalzeste mai profund sau superficial dermul si tesutul subcutanat adipos. Astfel, unda de radiofrecventa emisa unipolar patrunde la 20 mm adancime sub piele, produce contractia fibrelor de colagen si stimuleaza formarea de noi fibre elastice. Totodata, unda de frecventa emisa bipolar patrunde superficial, la numai 2 – 6 mm, ducand la reducerea ridarii cutanate si imbunatatirea texturii pielii.

Avantaje
„Acest aparat se poate folosi si pentru imbunatatirea elasticitatii cutanate dupa sarcina, cand pielea s-a largit foarte mult si a devenit flasca. Nu doar pielea abdomenului poate fi tratata, ci si pielea de la nivelul sanilor sau al bratelor. De asemenea, se poate folosi la corectarea aspectului de coapse prea late, aripioare, dupa lipoaspiratie, brate, acumularii de piele sub barbie ca urmare a imbatranirii“, a continuat dr. Mihaela Leventer.

Perioada tratamentului
Cura terapeutica minima consta in 6 sedinte de tratament efectuate la fiecare 10 zile, iar pentru mentinerea rezultatelor, tratamentul se poate repeta o data pe an. Spre deosebire de alte terapii, cea cu Alma Accent nu implica efecte secundare, precum persistenta vanatailor, aspectul de piele valurita sau lipsa sensibilitatii cutanate, timp indelungat dupa operatie.

Foto: VICTOR CIUPULIGA, SHUTTERSTOCK
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”