Rezolvari inteligente pentru probleme estetice

Fie ca suntem deranjate de transpiratia excesiva, de urmele pe care le lasa timpul sau pur si simplu aratam obosite, exista tehnici sau remedii moderne si foarte rapide care ne pot scapa de aceste probleme estetice.
  • Publicat:
Rezolvari inteligente pentru probleme estetice
Rezolvari inteligente pentru probleme estetice

Fie ca suntem deranjate de transpiratia excesiva, de urmele pe care le lasa timpul sau pur si simplu aratam obosite, exista tehnici sau remedii moderne si foarte rapide care ne pot scapa de aceste probleme estetice. Noi am descoperit cateva terapii eficiente care te fac sa arati perfect la inceputul verii.

Cele doua proceduri impotriva transpiratiei excesive ne pot ajuta oricand si nu doar in timpul celui mai calduros anotimp, peelingul biologic este ideal inainte de o petrecere sau de o intalnire importanta pentru ca tenul va arata spectaculos. Iar o terapie personalizata anti-aging ne va face sa aratam pur si simplu minunat!

Impotriva transpiratiei excesive

Doua dintre cele mai moderne si in­teresante metode pentru supri­marea transpiratiei axilare sunt aspirarea glandelor sudoripare si injectiile cu toxina botulinica. Aspirarea glandelor sudoripare aflate in zona axilara, sub piele, se face printr-o procedura ase­manatoare cu lipoaspiratia.

Rezultatele sunt permanente si eficienta e maxima, fara riscul transpiratiei compensatorii pe alte zone si fara efecte secundare importante. „Interventia necesita anestezie locala si un pansament compresiv. Suntem echipa cu cea mai mare experienta din tara la aceasta interventie, cu peste 10 ani de practica”, spune dr. Mihaela Leventer.

Cealalta metoda, injectiile cu toxina botulinica actioneaza prin blocarea functiei glandelor sudoripare din zona dorita, ducand astfel la reducerea transpiratiei. Fata de prima metoda, aceasta presupune doar blocarea temporara a functiei, pe o perioada de 6 luni. „Desi deriva dintr-o toxina, cantitatile diluate folosite sunt inofensive. Totusi, aceasta metoda nu se foloseste pe parcursul sarcinii.

Tratamentul este singura solutie si pentru transpiratia excesiva a palmelor. Pentru injectarea palmelor se poate face anestezie cu o crema speciala sau, optional, sedare intravenoasa”, precizeaza dr. Leventer. Aceste metode vin in intampinarea problemelor atat a barbatilor, cat si a femeilor care transpira excesiv si nu pot controla sub nici o forma acest proces. Si, firesc, in felul acesta scapam de un inconvenient estetic major. Clinica Dermastyle – Str. Sevastopol nr. 13-17, etaj 1, ap. 204, Bucuresti, Tel.: (021) 310. 65. 07

Peeling biologic pentru un ten de vis

Peelingul biologic este un tratament cosmetic care stimuleaza circulatia sanguina si limfatica, care mareste considerabil capa­ci­tatea de absorbtie a tenului si sporeste astfel efectul produselor aplicate. De asemenea, ajuta la formarea colagenului na­tural al pielii. Masca aplicata pe fata si gat are si o cantitate mica de ardei iute. Astfel, in primele 10 minute de la aplicarea mastii, pielea se inroseste si ustura putin.

Dar dupa ce pielea se calmeaza, tenul devine foarte luminos. Tratamentul prin peeling biologic dureaza in jur de o ora si jumatate. Inaintea lui, avem nevoie de curatarea in profunzime a tenului, de preferinta cu ajutorul unei cosmeticiene. Dupa ce ne-am supus peelingului biologic, ne expunem cu precautie la soare timp de cateva zile si doar dupa ce ne-am aplicat o crema cu factor mare de protectie, peste 25.
Zil-Ber Clinic – Str. Nicolae Constantinescu nr. 11, Bucuresti, Tel.: (021) 231.72.62

Tratament facial anti-aging personalizat

Orice tratament facial trebuie sa fie personalizat, este de parere dr. Alina Ieva. Astfel, inaintea oricarei interventii de la nivelul tenului, specialista realizeaza scanarea cuantica a pielii prin care obtine toate informatiile despre starea pielii. Cu ajutorul acestei investigatii performante, dr. Alina Ieva recomanda tratamente personalizate fiecarei cliente.

Dupa aceasta testare, urmeaza aplicatiile faciale din extracte proaspete de plante, fructe si legume. In functie de gradul de perturbare a epidermei, specialistul utilizeaza terapia cuantica pentru eliminarea ridurilor, iritatiilor si deshidratarii profunde. In felul acesta, pielea arata excelent, cu un aspect intinerit si natural.
Dr. Alina Ieva – Str. Dr. Herescu, nr. 16, Bucuresti, tel.: (021) 410.20.10

Foto: SHUTTERSTOCK, VICTOR CIUPULIGA 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”