Remodeleaza-ti sanii cu terapia cu vacuum!

Forma si marimea sanilor fac parte negresit din ansamblul trasaturilor definitorii ale frumusetii unei femei. De secole, sanii reprezinta esenta feminitatii, simbol al vietii si fertilitatii si o preocupare permanenta in ceea ce priveste aspectul lor, a a
  • Publicat:
Remodeleaza-ti sanii cu terapia cu vacuum!
Remodeleaza-ti sanii cu terapia cu vacuum!

Din punct de vedere anatomic, sanul este compus din glanda mamara, muschiul pectoral pe care se sprijina, ligamentele, tesutul gras subcutanat si pielea, mult mai sensibila decat in restul corpului. Forma variaza de la femeie la femeie, iar volumul sanilor depinde de varsta si de modificarile de greutate. In perioada pubertatii, cauzele frecvente ale modificarii sanilor ar fi viciile de pozitie, adolescentele avand adesea tendinta de a sta cocosate sau cu umerii cazuti, pentru a-si ascunde sanii mai dezvoltati. In consecinta, sanii nu vor mai fi ridicati si fermi. O alta modificare a sanilor este data de alimentatie. De retinut! O alimentatie echilibrata, bogata in produse naturale, influenteaza favorabil sanatatea si aspectul sanilor. Dietele necorespunzatoare duc la slabirea musculaturii pectorale, la aparitia vergeturilor, ca sa nu mai vorbim de transformarile hormonale care survin in urma ingrasarii si slabirii rapide. De asemenea, sarcina reprezinta un alt factor determinant in modificarea formei sanilor si a epidermei. Din primele saptamani de sarcina, sub influenta schimbarilor hormonale, glandele mamare isi maresc volumul, iar sanii capata un aspect mai plin si mai compact. Dupa nastere, sanii revin incet-incet la marimea lor dinainte de sarcina, incep sa-si piarda fermitatea, pielea se destinde ceea ce favorizeaza aparitia vergeturilor. Este bine de stiut ca vergeturile sunt o leziune a pielii care rezulta din ruptura fibrelor elastice ale epidermei, manifestata prin aparitia de dungulite roz, rosii si in final albe.

Bust armonios si fara chirurgie estetica
Exista astazi o procedura cosmetica simpla, non-invaziva, la care pot apela femeile care-si doresc un bust generos si bine conturat. In urma consultatiei medicale de specialitate se stabileste conduita terapeutica. Vacuum-ul este o metoda non-invaziva, nedureroasa, fara efecte secundare sau reactii adverse. Ameliorarea se poate observa dupa doar cateva sedinte. Practic, marirea si ridicarea sanilor se face prin intermediul vacuum-ului.

Terapia cu vacuum
Numita si Radial Dermo Tratament, terapia cu vacuum este un masaj profund care se efectueaza prin intermediul unui aparat cu niste „cupe” speciale de aspiratie. Aceste „cupe”, prin absorbtie, stimuleaza canalele galactofore si astfel creste presiunea sanguina din vasele capilare de la nivelul sanilor, intarind si tonifiind in egala masura tesutul conjunctiv. Marirea sanilor se traduce in milimetri: intre 3 si 5 milimetri. Dupa astfel de tratamente, intotdeauna se va aplica o masca cu minerale si elastina. Se recomanda acelasi tratament in cazul sedintelor de slabire. Sunt necesare minimum 7, 8 sedinte de tratament, durata acestora variind in functie de problema fiecarei femei in parte.

Reguli pentru frumusetea sanilor
Frumusetea sanilor incepe din adolescenta. Spatele drept si umerii trasi spre inapoi – este litera de lege pentru orice fata preocupata de evolutia corpului ei.
Lasarea sanilor poate fi prevenita daca tinem cont de urmatoarele sfaturi:
* Dormim pe scândura;
* Pozitia corecta a spatelui in orice activitate zilnica (linia omoplatilor perpendiculara pe coloana);
* Masam sani in sensul acelor de ceasornic cu un prosop aspru dupa fiecare baie sau dus terminat cu apa rece
* Folosim creme de masaj adecvate;
* Aplicam comprese caldute pe sani, de 2 ori/zi, cate 10 minute, dupa care masam usor cu lanolina in sensul acelor de ceasornic pentru un san si invers acelor de ceasornic pentru celalat san, dupa care se reia invers;
* Facem dusuri reci si astfel hidroterapie;
* Includem in programul de fitness exercitii cu greutati.

Mirela Miertoiu, medic Clinica Dr. M ESTETIC
Pubertatea, sarcina, dietele necorespunzatoare si alti factori de natura hormonala duc la modificarea epidermei si a aspectului sanilor. Primul pas care se impune este o vizita la un cabinet de specialitate. In urma unui consult, medicul va stabili, in functie de caz, ce fel de metoda este mai indicata pentru a rezolva eficient problema.

Text: MIRELA MIERTOIU 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Toamna e cea mai frumoasa vreme
Toamna e cea mai frumoasa vreme
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân