Relaxare totală pentru trup şi spirit!

Solutie revolutionara impotriva vergeturilor si a ridurilor, ritualuri care ne apropie de natura, slabire localizata, sauna si manichiura spa: tuturor femeilor le uram sa aiba parte zi de zi si luna de luna, de rasfatul suprem!
  • Publicat:
Relaxare totală pentru trup şi spirit!

Solutie revolutionara impotriva vergeturilor si a ridurilor, ritualuri care ne apropie de natura, slabire localizata, sauna si manichiura spa: tuturor femeilor le uram sa aiba parte zi de zi si luna de luna, de rasfatul suprem!

Echilibrul perfect
Atunci cand sunt in perfecta armonie, cele patru elemente ale vietii ne fac sa ne simtim intregi, in rezonanta cu natura, pline de energie si pofta de viata. In anumite conditii insa, unul dintre elemente este subminat de celelalte, relatia lor este perturbata, iar acest lucru se vede si se simte. Lipsa de vlaga, apatia, bolile cronice – iata semnalele de alarma.

Solutia? Specialistii de la Eden Spa Continental pot configura un ritual mulat perfect pe nevoile noastre. Ritualul de Foc reenergizeaza si accelereaza toate functiile organismului, ritualul Pamantului detoxifica si curata, ritualul de Apa calmeaza si echilibreaza nivelul emotional, iar ritualul de Aer calmeaza mintea, instaurand pacea si relaxarea.

Împotriva vergeturilor

Pentru ca vrem mereu sa fim frumoase, tehnologia trebuie sa tina pasul cu exigentele noastre. Astfel ca, primavara aceasta, in Romania si-a facut aparitia un sistem revolutionar de tratare a problemelor cu care se confrunta orice femeie: vergeturi, cicatrici si riduri. Aparatul eMatrix imbina doua tehnologii deja consacrate in lumea esteticii si care si-au dovedit, in timp, eficienta: laserul fractional si radiofrecventa. De la prima sedinta, eMatrix este capabil sa ne intinereasca si regenereze pielea, sa reduca vergeturile, ridurile profunde si acneea.

Slăbire localizată

Cate nu visam sa slabim doar acolo unde e nevoie, fara sa pierdem centimetri si in alte zone, unde nu este necesar? Ei bine, solutia ultrarapida combina perfect radiofrecventa, ultrasunetele, masajul si energia fotodinamica. Specialistii Silhouette ne ajuta sa pierdem 2 centimetri, exact acolo unde ne dorim, intr-o sedinta de 45 de minute!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”