Perna care te intinereste

O companie de produse textile din New York a anuntat aparitia unei noi linii de lenjerie de pat si a demonstrat clinic ca ajuta la reducerea aparitiei ridurilor.
  • Publicat:
Perna care te intinereste
no title

Pentru a preveni adancirea liniilor surasului, esteticienii recomanda o metoda, pana acum neluata in seama, si anume pozitia somnului. Mai exact, dormi pe spate pentru a scapa de liniile fine. Desi pare simplu la prima vedere si la indemana oricui, asternutul face practic diferenta.

O companie de produse textile din New York a anuntat aparitia unei noi linii de lenjerie de pat si a demonstrat clinic ca ajuta la reducerea aparitiei ridurilor si a liniilor de expresie in doar 4 saptamani. Vesti bune in special pentru americance.

Acest tip de lenjerie de pat este acum disponibil in magazinele din New York. Dermatologii au testat tehnologia cu arama si au constatat ca un compus de oxid de arama este in permanenta legat de fibra textila a pernei care ofera protectie si confort si care este activat de enzimele eliminate de corp in timpul somnului, proces ce mentine pielea catifelata si tanara.

De asemenea, acest tratament cu fibre con­tinua sa ramana eficace chiar daca fata de perna este spalata de mai multe ori.

Te pensezi, stii insa cum?

Multe dintre reprezentantele sexului fru­mos prefera sa se penseze singure, insa putine stapanesc practic tehnica de pensare si se pot rani foarte usor. „Pensatul urmareste un singur scop – acela de a imbunatati si ac­centua curbele naturale ale sprance­nelor”, afirma cosmeticienii americani.

Atentie! Pentru a executa o pensare corecta por­nind din marginea inferioara a sprancenei, folo­seste o oglinda normala, nu una care ma­res­te pentru ca aceasta din urma deformeaza perspectiva. De asemenea, este reco­man­dat ca pensarea sa se realizeze o data pe saptamana, atunci cand recresterea firelor este evidenta, si respecta forma stabilita.

Nuante fierbinti pentru buze

Daca optezi pentru buze rosii, atunci cand te pregatesti de un eveniment special, nu ai de ce sa te indoiesti de alegerea facuta. Mergi la sigur? Ei bine, da! In trend, sunt acum cele mai fierbinti nuante de rosu care contin o tenta de maro.

Asadar, rujurile rosii care au o componenta maro sunt mult mai atragatoare in comparatie cu cele care contin nuante si umbre de albastru, pentru ca pun in evidenta nuanta naturala de rosu a pielii. Insa pentru a preveni aspectul mat, make-up artistii recomanda finisarea machiajului buzelor cu gloss.

Citeste si Fii tanara cu venin de vipera!
                  If I Could Turn Back Time…

 
Foto: SHUTTERSTOCK

Urmărește CSID.ro pe Google News
Ivatherm are pentru tine o surpriza!
Ivatherm are pentru tine o surpriza!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân