Par colorat, sanatos si stralucitor? Da! Iata formula…

Dupa vopsire este necesara ingrijirea parului cu mai multa atentie, folosind produse speciale pentru par vopsit.
  • Publicat:
Par colorat, sanatos si stralucitor? Da! Iata formula...
Par colorat, sanatos si stralucitor? Da! Iata formula...

Visezi ca parul tau sa aiba un look glossy, stralucitor, vibrant si o culoare care sa reziste dupa mai multe samponari? Dar nu ai timp sa-ti faci o programare si sa ajungi la salon? Pare incredibil, dar astazi, aceste dorinte se pot realiza si chiar foarte usor. Asadar, alege inteligent crema coloranta si nu uita de ritualul de ingrijire a podoabei capilare. Rezultatul se vede!

Potrivit ultimelor studii, tot mai multe femei isi coloreaza parul, iar motivele sunt din cele mai diverse, de la necesitate pana la curiozitatea si curajul de a incerca chiar si o schimbare radicala de look. La inceput, vizita la salon este absolut obligatorie si prin urmare si tu te numeri printre clientii fideli.

Ce faci insa cand timpul nu iti mai permite acest mic rasfat? Simplu! Incerci sa devii chiar tu hair stylist, sa-ti colorezi parul singura acasa, dar asta doar dupa ce te asiguri ca procedurile de schimbare a culorii nu mai sunt un secret pentru tine. Pasul urmator consta in achizitionarea culorii dorite, dupa care asigura-te ca citesti cu atentie toate instructiunile.

Gata, poti sa incepi procedura de colorare a parului! Tine cont de faptul ca produsul ales trebuie aplicat pe parul nespalat de 2 zile, insa dupa un permanent, media este de cel putin 15 zile, ca sa il colorezi. Este indicat sa alegi o culoare care sa-ti complimenteze parul si stilul de viata. Asa vei reusi sa te bucuri din plin de noua infatisare a parului tau!

Pentru ca firul de par sa nu aiba de suferit, indicat este sa alegi o nuanta cu cel mult doua tonuri mai deschisa decat cea naturala. Nu omite insa sa testezi crema coloranta inainte, mai ales in cazul in care nu ai mai folosit niciodata produsul sau gama respectiva.

De exemplu, aplica vopseaua pe o suvita care ar trebui sa poata fi bine ascunsa de restul parului, in eventualitatea in care rezultatul nu este cel dorit. Pentru a evita surprizele neplacute, pentru a da deoparte grijile in ce priveste sanatatea parului tau si a te bucura de rezultatul obtinut, apeleaza cu incredere la Casting Crème Gloss de la L’Oréal Paris. Incearca noile nuante de negru glossy glossy: negru abanos, ciocolata neagra, negru albastrui si cireasa neagra!

Atentie! Pentru ca firul de par colorat sa-si pastreze stralucirea, este foarte important sa fie atent ingrijit. Samponarea, aplicarea unui balsam si a unei masti sunt trioul care asigura succesul. De aceea, trebuie sa folosesti un sampon special, deoarece colorantii artificiali rezista mai putin la agentii clasici de spalare.

Prin urmare, samponeaza parul usor, cu un sampon special pentru par colorat. Samponarea dura poate rupe firele colorate sau uscate. De asemenea, hidratarea este vitala pentru parul colorat, iar un balsam intensiv este recomandat in acest caz.

Gama Elséve pentru par colorat – samponul, balsamul si masca Color-Vive – iti sunt aliati de nadejde. Astfel, parul tau va fi extraordinar de matasos, stralucitor, voluptos, cu reflexe irezistibile de culoare.

Citeste si Culoarea perfecta pentru parul tau!
Color trends 2008

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”