O culoare luminoasa pentru parul tau

Stim cu toatele ca schimbarea coafurii face bine la moral. Iar schimbarea culorii parului iti face viata mai vesela si mai frumoasa.Si atunci tu ce mai astepti? Primeste culoarea in viata ta. Cat mai des si cat mai cu elan. Specialistii au descoperit formula prin care acest lucru chiar este posibil.
  • Publicat:
O culoare luminoasa pentru parul tau
O culoare luminoasa pentru parul tau

Stim cu toatele ca schimbarea coafurii face bine la moral. Iar schimbarea culorii parului iti face viata mai vesela si mai frumoasa. Si atunci tu ce mai astepti? Primeste culoarea in viata ta. Cat mai des si cat mai cu elan. Specialistii au descoperit formula prin care acest lucru chiar este posibil.

Londa Professional a lansat pe piata Blondoran Shade Effects – un produs de styling exceptional – care decoloreaza si coloreaza intr-un singur pas. Pentru ca tu sa te bucuri de o culoare durabila si rezistenta. Blondoran este o pudra de decolorare, cu efect de nuantare, bazata pe tehnologia „Londa Lightening”. Blondoran este o solutie delicata de colorare, care reduce actiunea chimica asupra parului. Si mai ales care protejeaza stralucirea si calitatea parului.

Igiena in cifre

Un sondaj realizat in America a scos la ivea­la faptul ca, desi traim intr-o era cand obsesia vizavi de microbi este foarte ras­pan­dita, totusi igiena corporala nu a fost intot­deauna o prioritate. De pilda, regina Elisabeta I a declarat ca facea baie o data pe lu­na. Situatia este mai imbucuratoare o ara­ta in prezent procentele.

Cert este ca pentru 22% dintre americance cele 2 du­suri pe zi sunt obligatorii, la fel si in cazul compatriotilor lor, unde procentul este ceva mai mare, de 27%. Tot pe baza acestui sondaj s-a ajuns la concluzia ca 60% din americani isi schimba lenjeria intima zilnic. 

Cocteil proaspat de vara

Vrei un cocteil cu pepene galben, va­ni­lie, ghimbir, menta si gheata zdrobita? Yummy!!! Suna bine. Te racoresti numai cand te gandesti. Si ce ai mai zice daca minunatia de reteta de mai sus a ajuns intr-un produs cosmetic? „Summer Cocktail“ este ultima inovatie marca Korres Natural Products.

Un pachet special, de vara, care are pe meniu  3 geluri de dus racoritoare: Daiquiri de vanilie, Cosmopolitan cu ghimbir si Mojito cu pepene galben. 3 geluri de dus aromate si proaspete, bogate in proteine si minerale. Si, in plus de asta, ofera pielii un aspect sanatos si o hidrateaza intens. Improspateaza-te cu acest cocteil de vara si transforma-ti fiecare seara intr-un rasfat personal!

Foto: HEPTA

Urmărește CSID.ro pe Google News
Tratamente pentru indepartarea ridurilor
Tratamente pentru indepartarea ridurilor
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân