Nuanţe de farduri care atrag atenţia

Amplifică-ţi acea “lucire” din privire cu farduri în culori strălucitoare. Îţi propunem câteva trucuri simple de aplicare a nuanţelor intense de purple, albastru şi argintiu care ne-au tăiat răsuflarea pe podiumurile prezentărilor de modă.
  • Publicat:
Nuanţe de farduri care atrag atenţia

 

Amplifică-ţi acea “lucire” din privire cu farduri în culori strălucitoare. 

Îţi propunem câteva trucuri simple de aplicare a nuanţelor intense de purple, albastru şi argintiu care ne-au tăiat răsuflarea pe podiumurile prezentărilor de modă.

Argintiu delicat

argintiu

Îţi place filmul Tron? Creează-ţi un look absolut futurist cu un fard metalic aplicat sub forma unei linii grafice. Pentru ca efectul să fie deplin, evită mascara şi nu mai aplica nimic pe pleoape.

Doar ondulează-ţi genele – pentru a le defini – şi foloseşte o nuanţă curată de argintiu rece deasupra pliului pleoapei. Începe-o din colţul intern al ochiului, arcuieşte-o şi îndreapt-o spre colţul exterior la jumătate de centimetru de linia genelor.

Pentru a evita dispersarea fardului, foloseşte la început un primer pentru pleoape.

Note marine

Pentru un look de impact, alege nuanţele intense azurii ale oceanului. Make-up artistul american Fiona Stiles recomandă să foloseşti două nuanţe în tonuri de albastru pe pleoapa superioară.

farduri albastre

Suprapune albastrul mai deschis peste tonul mai închis şi amestecă-le uşor la pliul pleoapei. Culoarea intensă aplicată de-a lungul ambelor pleoape oferă dramatism machiajului. Apoi, aplică un dermatograf într-o nuanţă puternică de albastru intens la baza genelor.

Nuanţe de lavandă

Pentru un machiaj smoky eyes mai feminin, uită de eyeliner-ul negru şi nuanţele închise şi încearcă tonuri delicate de lavandă şi liliac. Aplică un fard într-o nuanţă dulce de plum pe toată pleoapa, apoi, în pliul pleoapei, o nuanţă uşor mai închisă exact pe pliul acesteia, cu o linie într-un arc exagerat, cu vârfurile mai pronunţate, pentru un efect vizual sexy.

farduri lavanda

”Dacă foloseşti nuanţe ale aceleiaşi culori creezi profunzime machiajului şi arată unitar”, spune make-up artistul Mihaela Vasile. Bonus: purpura este o culoare care echilibrează tonurile calde şi reci, deci este universal flatantă şi pentru tenul deschis, dar şi pentru unul măsliniu.

Text de Bianca Poptean

Articol publicat in revista InStyle

Citeşte şi: Buzele tangerine, un trend ce domină podiumurile

Din secretele frumuseţii: BLUSH pentru un ten proaspăt

Machiajul in viteza

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân