Noutatile anti-rid vin de la Paris

Ingredientul cheie al noilor creme anti-rid se numeste Rhamnose, un zahar natural continut in cateva specii de plante braziliene.
  • Publicat:
Noutatile anti-rid vin de la Paris
Noutatile anti-rid vin de la Paris

Cea mai buna politica pe care orice femeie ar trebui s-o adopte in viata este aceea anti-rid. Iar industria frumusetii ne ofera din plin arme eficiente impotriva adversarului nostru numarul 1: trecerea timpului.

2011. Paris. In capitala elegantei si bunului gust, sute jurnaliste din toata lumea au aflat in premiera faptul ca in dermul papilar din pielea noastra, sub epiderma, se ascunde un strat fin de celule, care dicteaza regenerarea intregului tegument.

„Datorita tehnologiei moderne (metode imagistice non invazive, biotehnologii, inginerie moleculara si tisulara), astazi avem informatii despre rolul pe care anumite celule si molecule il au in mentinerea aspectului tanar al pielii”, a declarat Patricia Pineau, director de comunicare pentru L’Oréal Research.

Pornind de la aceste descoperiri, cercetatorii de la Vichy au elaborat formula care lucreaza in favoarea acestor structuri ale pielii. Ingredientul cheie se numeste Rhamnose, un zahar natural continut in cateva specii de plante braziliene. Acest extract inclus in proportie de 5% in noua crema Vichy Liftactiv stimuleaza producerea de fibroblasti, fibre care produc colagen si elastina in derm.

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”