Trucuri pentru femeile cu sâni mici!

Chiar dacă mărimea volumului sânilor este un atribut al chirurgiei estetice, nu strică să ţii cont de următoarele sfaturi!
  • Publicat:
  • Actualizat:
Trucuri pentru femeile cu sâni mici!

Sunt sigură că niciun bărbat nu poate trece indiferent pe lângă un decolteu frumos şi, atunci e logic, orice femeie inteligentă va încerca să facă din asta un avantaj.

Şi pentru că stă în firea noastră să fim mereu nemulţumite şi la capitolul „sâni” găsim permanent motive de insatisfacţie: sunt prea mari, prea mici, prea moi, prea lăsaţi, prea rotunzi, prea depărtaţi şi lista continuă…

După cum spune şi proverbul „nemulţumitului i se ia darul”, tot aşa şi tu trebuie să conştientizezi că sânul este cea mai sensibilă zonă din corpul unei femei, fiind influenţat major şi în sens negativ de: variaţiile în greutate, alăptat, îmbătrânire, pierderea elasticităţii pielii, expunerea la soare, obiceiul de a nu purta sutien etc.

Chiar dacă mărimea volumului sânilor este un atribut al chirurgiei estetice, nu strică să ţii cont de următoarele sfaturi:

  • Soia a fost declarată unanim ca fiind alimentul capabil să influenţeze dezvoltarea sânilor; este bogată în izoflavonoide şi fitoestrogeni (hormoni de origine vegetală) care au în organism o acţiune similară estrogenilor umani. Efectul acestor compuşi durează 6-8 ore, de aceea este recomandat să consumi soia în fiecare zi. 
    Fitoestrogenii (estrogeni vegetali) se găsesc şi în alte alimente: germeni de grâu, secară, orz, fasole verde, seminţe de susan pe care le poţi introduce în alimentaţia ta zilnică.
     
  • Folosirea pilulelor contraceptive, datorită conţinutului de hormoni, poate duce la dezvoltarea suplimentară a glandei mamare – fii atentă însă ca această creştere să nu fie făcută pe baza unor kilograme de grăsime în plus.
     
  • Exerciţiile fizice excesive pentru muşchii pectorli nu fac miracole, deci concentrează-te mai degrabă pe exerciţiile pe postură. O ţinută corectă, cu spatele drept, umerii traşi înapoi şi pieptul scos înainte, pune automat în evidenţă sânii, oricât de mici ar fi.
     
  • Nu te da înapoi nici de la mici trucuri (sutiene cu bureţi, bluze cu volane, breteluţe sexy); de multe ori nu volumul contează, ci modul de prezentare.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”