Coafuri în tendinţe de primăvară-vară 2018: mizează pe culori îndrăzneţe!

Inspiraţia pentru noile culori şi linii vine dintr-o mare varietate de stiluri şi detalii, cu avantajul că noul look poate fi creat rapid. Orice amănunt care încalcă regulile este permis: de la stilul punk, la un stil de prinţesă, de la cel rock, la rococo.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Coafuri în tendinţe de primăvară-vară 2018: mizează pe culori îndrăzneţe!

Vremea frumoasă te face să simţi nevoia unei schimbări de look? Sigur vei începe cu tunsoarea, coafura şi culoarea părului, aşa că iată care sunt tendinţele momentului.

Este perioada ideală să încerci un look nou, îndrăzneţ. Cum în interiorul fiecărei persoane există un personaj rebel, ascuns, care vrea să iasă şi să se distreze din când în când, avem o veste bună pentru noul sezon de primăvară – vară. Specialiştii de la Londa Professional ne propun un nou concept, de tehnici de culoare şi stil,  reunite sub denumirea de Random Rebel.

Galerie foto

vezi galeria
5 foto

Datorită acestor tendinţe, putem acum să ne conectăm fără griji cu copilul interior şi să ne bucurăm de nonconformism. Inspiraţia pentru noile culori şi linii vine dintr-o mare varietate de stiluri şi detalii, cu avantajul că noua coafură poate fi creată rapid. Orice amănunt care încalcă regulile este permis: de la stilul punk, la un stil de prinţesă, de la cel rock, la rococo.

Culori îndrăzneţe pentru coafuri de primăvară-vară 2018

Culorile plasate strategic, aproape ascunse, se dezvăluie brusc. Câteva şuvinţe de roşu aprins sau bleu pot contrasta în mod elegant cu tonurile naturale ale părului – un artificiu secret de stil, ce aşteaptă să iasă la suprafaţă.

Paleta de culori la modă este un amestec îndrăzneţ de tonuri vibrante, expresive, care se deosebesc de nuanţele de bază mai subtile. Tonuri electrice precum auriu strălucitor, roz, roşu pasional, violet şi nuanţele reci ies în evidenţă atunci când secretele din păr sunt dezvăluite, printr-o simplă mişcare.

Tunsorile pentru primăvară-vară 2018

Tunsorile alese sunt cele purtabile zi de zi. Detaliile ascunse, colorate, prind viaţă prin utilizarea unor tatuaje de păr expresive, lungimi deconectate şi undercuturi.

Styling pentru primăvară-vară 2018

Pentru a dezvălui detaliile ascunse, poţi folosi stiluri diferite de aranjare a părului, cum ar fi împletituri sau cocuri. Styling-ul poate fi, de asemenea, un secret! 

Radiant Rose Secret: Acest look casual acunde un undercut cu o culoare îndrăzneaţă, care prinde viaţă atunci când părul este pieptănat pe spate şi fixat.

Braided Blast Secret: Trei împletituri colorate pe partea stângă contrastează graţios cu contururile line ale tunsorii. Stilul perfect pentru un păr creţ sau ondulat.

Twisted Slick Secret: Un coc elegant, dar totuşi curajos, dezvăluie tehnica de colorare îndrăzneaţă şi plină de luminozitate. O tehnică ideală pentru părul mai închis. O lumină foarte subtilă face să fie remarcate şi mai mult culorile.

Ce face trendul Random Rebel atât de intersant şi de flexibil?  Poţi purta foarte bine o coafură clasică, dar cu detalii ascunse, care să prindă viaţă când orele de lucru se termină. E suficient să alegi un stil neconvenţional de purtare a părului, iar culorile se dezvăluie brusc într-o manieră distractivă şi jucăuşă!

Foto: Londa Professional

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”