(P) Maximum minimalism: cum obţii rapid un look în tendinţe

A venit însă timpul să îţi stabileşti priorităţile, pentru că rutina ta de înfrumuseţare nu are de ce să se transorme într-un proces complicat.
  • Publicat:
  • Actualizat:
(P) Maximum minimalism: cum obţii rapid un look în tendinţe

În fiecare zi se repetă aceeaşi poveste: te trezeşti, îţi dai seama că ai dormit cu cinci minute în plus, aşa că trebuie să găseşti o soluţie pentru a fi gata la timp. Curăţare, exfoliere, hidratare, tratament, ca să nu mai vorbim despre machiaj: sunt zeci de paşi de urmat şi nu ai întotdeauna timp de toţi.

A venit însă timpul să îţi stabileşti priorităţile, pentru că rutina ta de înfrumuseţare nu are de ce să se transorme într-un proces complicat. Poţi arăta impecabil chiar dacă mai sari peste câţiva paşi şi nu foloseşti un arsenal de produse. Vrei mai mult? Poţi cu mai puţin! Cum? Îţi spunem imediat.

Trei beauty trends populare în acest an

2017 nu a fost un an lipsit de tendinţe excentrice. Care au fost însă trendurile câştigătoare la capitolul popularitate? The tribal look, cu accente de culori aprinse şi machiaj cu desene tribale, aşa cum am văzut la Maison Margiela, the statement lips, cu nuanţe dark pe buze, burgundy sau chiar negru, şi maximum minimalism, un look cât mai simplu, care celebrează frumuseţea şi trăsăturile naturale.

Un machiaj simplu şi rapid

În era contouring-ului şi a celor mai extravagante tendinţe în materie de machiaj, pare o reală provocare să elimini surplusul de produse şi să te rezumi la un look de zi, minimalist. Însă, dacă te numeri printre cei care iubesc acest trend, beauty vloggerul Laura Muşuroaea a acceptat provocarea de a face mai mult cu puţin, provocare lansată de Pur, şi îţi arată, în clipul de mai jos, cum poţi obţine un make-up de zi foarte cool, cu numai opt produse.

Intră pe www.noulpur.ro şi descoperă mai multe trucuri de machiaj, dar şi sfaturi de la cei mai buni specialişti din diferite domenii, despre cum să faci mai mult cu mai puţine resurse.

Aşadar, accepţi şi tu provocarea inspirata de Pur Power Double Decruster, de a face mai mult cu puţin? Cu o formulă inovatoare, acesta curăţă mii de vase folosind o cantitate foarte mică de produs. E chiar foarte simplu!

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”