(P) Doamnele si domnisoarele se pregatesc de Black Friday

In data de 22 noiembrie- NISSA da startul Black Friday atat in magazine cat si online (shop.nissa.ro). Oferim clientelor noastre discount de 40% la sute de produse din colectia Toamna-Iarna 2013/2014.
  • Publicat:
  • Actualizat:
(P) Doamnele si domnisoarele se pregatesc de Black Friday

In data de 22 noiembrie-  NISSA da startul Black Fridayatat in magazine cat si online (shop.nissa.ro). Oferim clientelor noastre discount de 40% la sute de produse din colectia Toamna-Iarna 2013/2014.


Pentru a face experienta de shopping cât mai placuta pentru vizitatorii nostri, anul acesta de Black Friday am investit platforma de preluare a comenzile online, acestea vor fi operate cu rapiditate iar perioada de livrare ajunge pana la 10 zile lucratoare. Vom accepta ca de obicei plata ramburs, online, cu cardul bancar sau cu carduri de rate fără dobândă.


Recomandăm clientilor să acceseze magazinul online incepand de vineri ora 00:00 sau ii asteptam in reteaua noastra de magazine (Baneasa Shopping City,Feeria, AfiPalace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Esplanada Commercial Center, NISSA Romana, Timisoara -Iulius Mall Timisoara, Brasov – strRepublicii, Constanta -Maritimo Shopping Center, Tom Commercial Center, Craiova – Electroputere MALL, NISSA no5 A.I. Cuza, Cluj – Polus Commercial Center, Iasi – Palas Mall, Felicia Commercial Center, Pitesti – Jupiter City).


Recomandările NISSA pentru un shopping placut si relaxant de Black Friday.
1. Vizitati in data de 22.11.2013 reteaua noastra de  magazine pentru cele mai bune achizitii in sezon! Atentie STOCURILE SUNT LIMITATE! Programul magazinelor esteafisat pe www.nissa.ro .
2. Comandati online incepand cu ora 00:00 in data de 22.11.2013, comenzile vor fi preluate online si livrate in termen de maxim 10 zile.
3. Asigurati-vă ca aveti un cont pe magazinul nostru online. Clientii care nu au încă un cont pe shop.nissa.ro sunt incurajati sa isi faca unul inainte de Black Friday si să se asigure ca au completat integral adresa de livrare si datele personale.
4. Ramaneti logati în cont. Astfel, dupa ce se va da startul promotiilor de Black Friday, din două click-uri comanda va putea fi plasata, economisind timp pretios in goana dupa reduceri.


Despre NISSA
Femeia NISSA este independenta, activa, ambitioasa, se cunoaste pe sine si are incredere in puterile ei.
Prin colectiile noastre ne-am propus sa promovam imaginea femeii moderne, active, independente, optimiste si rafinate. Eleganta, dar nu opulenta, simpla, dar nu fada, sigura pe ea, dar nu aroganta, sensibila, dar nu slaba, femeia pentru care cream este speciala si se simte astfel, isi cunoaste trupul si dorintele, porneste la drum stiind nu doar ca va ajunge la destinatie, ci si ca va lasa ceva in urma ei.

NISSA ofera pe langa imbracaminte si o gama larga de accesorii spectaculoase de zi si seara, astfel incat, cu putina imaginatie si curaj, tranzitia de la un outfit de zi la unul de seara devine un proces simplu si distractiv.
Fie ca vorbim despre colectia NISSA Black, Accesorii (incaltaminte, bijuterii, blanuri) sau NISSA Kids, fiecare dintre acestea are povestea ei pe care se construieste intregul schelet.

Colectiile se remarca prin detaliile elaborate minutios si se concentreaza pe accesorii lucrate manual. Diversitatea produselor, variatiile de culoare si croiala, permit ca acestea sa fie usor de purtat de catre femei increzatoare, indiferent de vârsta sau de personalitate. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: