Mezoterapia ne scapa de celulita

Procedeul este un tratament nechirurgical si consta in injectarea unor cantitati foarte mici de substante homeopate, vitamine, aminoacizi si enzime in stratul mijlociu al pielii - mezoderm.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Mezoterapia ne scapa de celulita
Mezoterapia ne scapa de celulita

Celulita este una dintre cele mai enervante probleme de ordin estetic cu care se confrunta orice femeie. Si cum tratamentele cele mai simple la care avem acces nu functioneaza in orice situatie, dr. Silvia Stanculescu , de la clinica Metamorphosis, ne sfatuieste sa apelam la mezoterapie:

„Aceasta problema care apare frecvent la femei se trateaza cu ajutorul mezoterapiei. Procedeul este un tratament nechirurgical si consta in injectarea unor cantitati foarte mici de substante homeopate, vitamine, aminoacizi si enzime in stratul mijlociu al pielii – mezoderm. De aici si denumirea de mezoterapie”.

Avand in vedere ca exista 4 stadii de celulita- in functie de vizibilitate, fiecare beneficiaza de un tratament diferit de mezoterapie. „Beneficiile mezoterapiei sunt date de substantele injectate care interactioneaza cu celulele adipoase, determinand celulele sa elibereze grasimea si apoi consumul ei. De asemenea, este imbunatatita circulatia sangvina si drenajul limfatic in zona tratata si este dizolvat excesul de grasime”, mai precizeaza doctorita Silvia Stanculescu.

„Pentru a se observa efectele mezoterapiei, in general, sunt necesare 4-10 sedinte, in functie de marimea zonei, severitatea problemei. Imbunatatirea aspectului se poate observa in functie de stadiul de afectare al pielii, insa chiar si imediat, dupa primul tratament. Frecventa sedintelor este la intervale de 7-14 zile iar un tratament de mezoterapie dureaza aproximativ 30-45 de minute”, ne-a mai explicat Silvia Stanculescu despre tratamentul anti-celulita.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Costume de baie pentru vara 2011
Costume de baie pentru vara 2011
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân