Lăptişor de matcă pentru ten perfect

Pentru o frumuseţe de regină, un ten catifelat şi un păr viu şi strălucitor, foloseşte lăptişorul de matcă. Această minune a stupului de albine are eficienţă maximă deoarece are un conţinut bogat în vitamina (toată gama de vitamine B - B1, B2, B3, B5, B9, B12), minerale, oligoelemente şi acizi graşi esenţiali.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Lăptişor de matcă pentru ten perfect

Pentru o frumuseţe de regină, un ten catifelat şi un păr viu şi strălucitor, foloseşte lăptişorul de matcă. Această minune a stupului de albine are eficienţă maximă deoarece are un conţinut bogat în vitamine (toată gama de vitamine B – B1, B2, B3, B5, B9, B12), minerale, oligoelemente şi acizi graşi esenţiali.

Însăşi legendara regină Cleopatra a descoperit un elixir preţios parfumat numit „kyphi” – parfum ce a tulburat minţile lui Cezar şi apoi ale generalului său Marc Antoniu, care avea în componenţă lăptişor de matcă şi miere, pe lângă alte ingrediente afrodisiace şi mirodenii exotice.

Lăptişor de matcă – beneficii şi proprietăţi asupra pielii

– regenerează ţesutul epitelial, ceea ce conferă strălucire tenului şi duce la revitalizarea lui;

– stimulează producerea de colagen, împiedicând astfel formarea ridurilor şi diminuând ridurile existente;

– hidratează şi hrăneşte în profunzime pielea, redând un efect de lifting tenului;

– regenerează şi vitalizează părul, stimulând creşterea lui şi eliminarea mătreţii.

Lăptişorul de matcă este recomandat tuturor tipurilor de ten, în special pentru cele uscate, mature sau devitalizate însă, datorită pH-ului acid, s epoate folosi cu succes şi pentru tenul mixt sau gras, cu tendinţă acneică.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân