Încalţă-te cu stil toamna aceasta! Cele mai HOT tendinţe de sezon!

E timpul să agăţi sandalele în cui şi să faci ordine prin dulapul cu încălţăminte de toamna, căci sezonul rece începe deja să-şi scoate colţii şi te obligă să revii la cizme, botine sau pantofi comozi şi călduroşi.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Încalţă-te cu stil toamna aceasta! Cele mai HOT tendinţe de sezon!

E timpul să agăţi sandalele în cui şi să faci ordine prin dulapul cu încălţăminte de toamna, căci sezonul rece începe deja să-şi scoate colţii şi te obligă să revii la cizme, botine sau pantofi  comozi şi călduroşi.

Trendurile au fost deja „aruncate” de designeri pe marile podiumuri de modă şi scot la iveală atât modele de pantofi  noi, şic, classy, cât şi cizme şi botine reinventate din modă anilor trecuţi.
 

Vârful ascuţit 

Vârful ascuţit revine la modă şi pătrunde din ce în ce mai puternic în tendinţele toamnei şi în preferinţele designerilor, fiind remarcat chiar şi în prima colecţie de pantofi a Victoriei Beckham. Fashion-iconul american şi-a prezentat, recent, în cadrul Saptamanei Modei de la New York, prima să colecţie de încălţăminte, iar pantofii fără toc, în stil manly, cu vârfuri ascuţite au fost, de departe, vedetele colecţiei. 

Şireturile wild&sexy

Botinele cu şiret care au făcut furori în modă anilor trecuţi rămân în trend şi în toamnă lui 2014. Modelele cu toc brăzdate cu şireturi oferă lookul wild şi sexy care scoate orice ţinută din monotonie, ajutându-te să-ţi impui stilul personal în orice condiţii meteo.

Cizme peste genunchi

Misterios, dar sexy – este mesajul pe care-l transmit cizmele cu toc, peste genunchi, care rămân în tendinţe şi în acest an. 

Stilleto forever

Stilleto rămâne modelul de pantofi parcă nemuritor în modă. Se impune cu graţie în toate anotimpurile şi este un accesoriu nelipsit din ţinutele elegante, indiferent de sezon.

În toamna această, pantofii cu toc cui rămân cea mai potrivită alegere pentru un look feminin, rafinat, dar totodată modern. Se poartă modelele classy cu baretă, imprimate

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”