Colecţie de bijuterii semnate de Kinga Varga

A Little Angel Soul, o nouă colecţie de bijuterii semnată Kinga Varga.
  • Publicat:
În completarea colecţiei vestimentare primăvară/vară 2015, Kinga Varga lansează în această primăvară  o nouă colecţie de bijuterii din argint. Continuând tema angelică, designerul păşeşte la un nou nivel, cel al bijuteriilor din argint.
 
Inspirată de forma delicată a aripilor, designerul a conceput brăţări, coliere şi cercei care îi completează piesele vestimentare, oferind un look cât mai complex. Aripi ştantaţe delicat cu laser, înnobilate cu cristale originale Swarovski ce conţin o energie specială, coliere înaripate, toate se reunesc într-o manieră magică în colecţia de bijuterii din argint semnată Kinga Varga.
 
Kinga Varga este primul designer român care a explorat cu îndrăzneală şi imaginaţie un teritoriu nou, cel al creaţiilor din tricot, dezvoltând brandul care îi poarta numele. Coleţtiile Kinga Varga spun o poveste despre candoare şi senzualitate, despre feminitate şi joc, care se ţese din împletirea delicată şi uneori surprinzătoare a firelor de lână cu mătase, mohair sau bumbac şi din vibraţia caldă a culorilor.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân